Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 dec 2007 - Anul XII, nr. 310 (3677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Masaj contra cearcănelor

Oboseala pregătirilor pentru Sărbători se vede în primul rând pe faţă. Iar doamnele ar da orice să scape într-un timp cât mai scurt de cearcăne şi de pungile de sub ochi. Merg la cabinete scumpe de cosmetică pentru a-şi face tenul să arate impecabil în serile de Crăciun şi de Revelion. Totuşi, specialiştii în cosmetică spun că metoda cea mai bună pentru a ne menţine tenul proaspăt şi pentru a scăpa de micile imperfecţiuni create de oboseală şi de stres o constituie masajul facial. Acest tip de masaj se recomandă a fi realizat într-un cabinet cosmetic, de o cosmeticiană profesionistă: “Masajul facial este una dintre operaţiile cosmetice esenţiale. Un tratament cosmetic complet include şi un masaj facial adaptat tipului de ten al persoanei respective. Este recomandat ca masajul să fie executat de un profesionist, de cineva care a urmat cursurile unei şcoli tehnice de masaj, pentru că, deşi mişcările sunt standard, fiecare clientă presupune un masaj personalizat, adaptat nu numai tipului de ten, ci şi profilului psihologic”, explică Neli Pfeiffer, cosmeticiană. Tratamentul profesionist se realizează o dată pe lună şi reface echilibrul tenului, iar în timp se poate observa chiar o reducere a ridurilor fine.

La domiciliu

Însă în cazul în care cunoaşteţi tehnicile şi regulile de masaj, îl puteţi realiza singuri acasă, în faţa oglinzii. Mişcările de masaj trebuie să fie uşoare, de netezire, fără apăsare, pielea nu trebuie întinsă sau bruscată în nici un fel. Tehnicile trebuie aplicate obligatoriu de jos în sus şi dinspre centrul feţei înspre exterior. Se începe de la claviculă până la marginea maxilarului, palmele alunecând uşor, una urmând-o pe cealaltă. Se repetă această mişcare de câteva ori, până când simţiţi că pielea se încălzeşte, se înmoaie şi devine catifelată. Apoi se trece la masajul feţei, care se realizează cu ambele palme. Sensul care trebuie respectat cu stricteţe este de la vârful bărbiei spre ureche, de la colţurile buzelor spre urechi şi de la baza nasului înspre exterior. Specialiştii în cosmetică recomandă prudenţă la mişcările efectuate în zona ochilor. Este indicat să se utilizeze o cremă specială pentru ochi, cu efect de îndepărtare a cearcănelor. Mişcările se execută lent sub formă de cercuri cu degetul mijlociu sau cu arătătorul.

OCHI. După 23-24 de ani este indicat un masaj facial în fiecare seară, insistând în special în zona ochilor, pentru a estompa ridurile fine de expresie şi pentru a preveni apariţia unora noi. Începeţi masajul de la unghiul intern al ochiului, pe sub sprâncene, la coada ochiului, apoi pe sub ochi.

PRODUSE. Masajul facial se realizează cu creme adecvate tipului de ten. Se pot utiliza, de asemenea, uleiuri din extracte de plante, combinaţii din extracte de fructe, care se găsesc la plafar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masaj contra cearcănelor.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Masaj contra cearcănelor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de tagliatelle cu legume 6 porţii 60 minute700g tagliatelle1 ardei gras roşu2 morcovi6 ouă1 ceapă roşie mare150g caşcaval1 leg. pătrunjel 50ml ulei de măsline Puneţi ceapa curăţată şi tăiată  într-o tigaie cu uleiul de măsline. Adăugaţi... Citeşte