Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 230 (8454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Zău, mă, Petrache?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Azi, mai pe înserat, România urmează să îndure o nouă umilinţă la Campionatul Mondial de Rugby, unde suntem lideri detaşaţi la rubrica de "încasate": 158 de puncte în numai două meciuri. Cu ceva baftă, poate reuşim să plecăm cumai puţin de 300 în traistă, ceea ce ar putea fi considerată o performanţă, dacă am sta să-i ascultăm pe capii (frauduloşi şi ăştia, exact ca la Federaţia de Fotbal!) acestui sport, în moțcu numitul Alin Petrache, un individ evident avid de funcţii, precum omologul său de la jocul cu mingea rotundă, Burleanu. Pentru că noi stăm prost (proşti!?) la capitolul memorie, se pare că am cam uitat cu toţii povestea cu meciul ăla trucat (contra Olandei, parcă...) de acum 4 ani, care ne-a costat calificarea la precedentul Mondial, bașca o ruşine imensă care ar fi trebuit să se soldeze măcar cu demisia lui Petrache, dacă nu şi cu ceva condamnare... Fiindcă nimeni pe lume nu s-a gândit că acest sport cu adevărat nobil va ajunge într-o zi să fie mânjit... evident, tot de români! Povestea aia cu jucătorul din emisfera ailaltă care cică n-ar fi avut drept de joc a fost o găselniţă a Federaţiei Internaţionale, pentru a mai îndepărta mânjeala aia cu rahat comisă de ai noştri. Ei bine, după jenantaprezențăîn primele două meciuri, Petrache ăsta, în loc să vină să bolmojească vreo scuză şi să îşi anunţe demisia, apare senin că Alba ca Zăpada şi zice că împiedicaţii şi leşinaţii ăia sunt împiedicaţi şi leşinaţi fiindcă... Federaţia Română de Rugby (adică grupul infracţional condus de el) nu primeşte fonduri suficiente! Hai,România, hai,tricolori! Hai,Petrache... afară!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zău, mă, Petrache?.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Zău, mă, Petrache?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei