Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 228 (8452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


De unde or afla chestiile astea!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu am comentat cazul Simona Halep după pronunţarea sentinţei decât în limitele decenței, deşi continui să fiu revoltat la extrem de bătaia de joc pe care Simona a fost nevoită să o îndure timp de mai bine de un an, de parcă analizarea unor probe de urină conţinute de câteva eprubete ar fi o chestie comparabilă cu expediţia pe Marte sau cu crearea bombei nucleare. Dincolo de verdictul în sine, care şi el frizează demența, ducându-te cu gândul că Halep era putredăde cât drog a ingurgitat, cumva asemenea lui Lance Armstrong, care nu se mai oprea din câştigat Turul Franţei, pe care şi l-a adjudecat de fix 7 ori la rând, nu poţi să nu te întrebi ce nevoie mai e de opinii ale experţilor, dacă probele vorbesc de la sine!? Că doar vorbim despre probe culese, analizate, dovedite capozitive, apoi de contraexpertiza care e musai să fi dat aceleaşi rezultate, pe baza cărora s-a dat sentinţa. Ce mă-sa putea să dureze un an şi ceva!? Poate doar dacă probele nu erau concludente ori dacă la contraexpertizănu s-au confirmat rezultatele iniţiale... Dincolo de astea însă, de neînţeles pentru mine caiubitor de sport şi că român rămâne muţenia părţii române. Mai mult scandal au făcut alţii, de prin Franţa ori SUA, decât Federaţia noastră, decât medicii români sau gaşcade avocaţi. De fapt, nimeni nu ştie cine-s ăştia, ce au invocat în susţinerea cauzei Simonei... şi nici ea nu s-a înghesuit să iasă într-o conferinţă amplă, cu toată presa de pe lume, căreia să-i explice amănunţit toată povestea. Ultima bazaconie a venit din America, alaltăieri, când nu ştiu cine a declarat că ştie precis că dintre cei care au luat decizia, doi englezi fuseseră gata să o declare nevinovată, numai că s-au sucit când au aflat că Simona e... româncă! De unde naiba izvorăsc toate astea? Şi cine le află, şi cum le află? Să îi fi dat în gât pe ăia doi tocmai al treilea, presupuncătot englez!? Adică să aibă şi englezii apucături româneşti? Mira-m-aş! Dar toate, repet, se petrec doar fiindcă Simona şi toată banda din jurul ei se complac cu toţii într-o muţenie absolut idioată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De unde or afla chestiile astea!?.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
De unde or afla chestiile astea!?4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei