Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 108 (8332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Golănia asta, nu. Poate altele?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să tot fie vreo lună, două, de când ne-a tulburat viețile știrea conform căreia Parlamentul României urma să schimbe Legea Sportului, creându-se astfel cadrul propice promovării în prima ligă fotbalistică a țării a unei echipe, Steaua București, căreia acest drept îi fusese restricționat din cauza formei de finanțare care nu se încadrează în normativele europene. De fapt, ale lumii normale și ale bunului-simț. Dacă n-ați aprofundat până acum subiectul, ori dacă opțiunile dumneavoastrăau fost strict sentimentale (pro sau anti Becali, "Steaua-i Steaua, iar FCSB e altă echipă" etc.) sau au fost influențate de apartenența fostelor glorii la una sau alta dintre beligerante (Marius Lăcătuș, Iovan și alții de o parte, Ilie Dumitrescu, Duckadam etc.de cealaltă), trebuie să știți că numitaSteaua, cea care dorește promovarea, este echipa Ministerului Apărării. Dacă dumneavoastrăvă imaginați că în lumea normală, liberă, concurențială, este loc și pentru echipe așa-numite "departamentale", adică finanțate de un minister sau altul (practic, de la buget, ați înțeles?), cape vremea comuniștilor, când Internele o aveau pe Dinamo, Apărarea pe Steaua, Transporturile pe Rapid (nici Securitatea nu era mai proastă, chiar dacă nu era minister!, așa că și-a tras echipă numită Victoria, ba și pe Flacăra Moreni), atunci vă înșelați grav. Sau ați rămas comuniști. Iar Steaua, aflată sub patronajul spiritual al unui deraiat pe nume Talpan, cică jurist, și finanțată fiind de la Ministerul Apărării, se aflăîntr-o situație jenantă și ridicolă. Ultimele știri pe acest subiect zic că Parlamentul, prin comisiile de specialitate, a dat aviz negativ modificării Legii Sportului, și implicit promovării frauduloase a Stelei, prin schimbarea regulilor în plină desfășurare a competiției. Ciudat e că dl ministru al Apărării a susținut modificarea legii, ceea ce mă sperie de-a dreptul. Oricum, salut atitudinea normală a Parlamentului și dinamitarea golăniei ăsteia. Să ne așteptăm și la alte golănii din partea lui alde Talpan? Sau să sperăm că mizeria asta de echipăva dispărea, braț la braț cu sora ei tot comunistă, Dinamo?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Golănia asta, nu. Poate altele?.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Golănia asta, nu. Poate altele?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei