Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 94 (8318)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Se-ncinge pe final. De ce oare?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele meciuri din cele două semicampionate disputate în paralel, play-off şi play-out, au adus tensiune pe terenuri şi în comentarii, entuziasm cumva nejustificat în unele locuri, disperare şi acuzaţii grave în altele, ce mai: ascultând ce zic oamenii prinşi cu ceva treabă în fotbalul ăsta mimat, s-ar putea crede că e vorba chiar de ceva serios şi cu consecinţe pe termen lung, şi nu de bătaia asta de joc generalizată, în care eroii de azi devin mâine victime, iar victimele de ieri se autosugestionează că "data viitoare" (mereu data viitoare, dar niciodată astăzi!) or să ne arate "adevărata faţă", încât te întrebi, absolut justificat, de ce naiba pe aia adevărată o ţin mereu ascunsă şi ne arată mereu o schimonoseală! La încheierea "turului" din play-off, CFR se aflăîn urma Farului la o distanţă de o victorie şi un egal, adică 4 puncte, ceea ce în principiu nu poate fi recuperată în cele 5 meciuri rămase. Mai ales în condiţiile în care CFR joacă tot ceea ce ştie ea mai bine, adică... nimic! Parcă şi clovnul Petrescu şi-a mai pierdut din tupeu de când s-a îndepărtat de locul 1, ceea ce mă face să cred că Farul va câştiga finalmente, oferindu-ne şansă de a vedea şi o altă echipă românească făcându-se de râs în preliminariile Champions' League. În tot balamucul creat, un rol important le revine hoţilor chemaţi să împartă... dreptatea! Parcă tot mai grosolane sunt tâlhăriile lor, cu un sprijin parcă şi el tot mai vizibil din partea VAR. Alaltăieri, a venit rândul domnului Feşnic să o jefuiască pe FCSB, refuzând să elimine măcar vreun jucător al Rapidului din cei doi care au comis două vătămări corporale cu premeditare, pentru care în lumea normală ar fi primit cam câte doi ani cu executare! În acest timp, neisprăviţii de la VAR dormeau pe ei... fiindcă dacă spun că numărau banii îmi trebuie dovezi! S-a încins serios Superliga. Dar pe cuvânt de onoare că nu pricep de ce.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se-ncinge pe final. De ce oare?.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Se-ncinge pe final. De ce oare?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei