Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 82 (8306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce-i lipseşte lui Petrescu?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu, nu mi-am propus să iau în discuţie tot ceea ce îi lipseşte, de la şcoalacare te educătotuşi un picuţ diferit (sau în plus, dacă văsunăaltfel...) faţă de educaţia primită la firul ierbii, de la bunul-simţ elementar (sau aţi uitat cum şi-a lăsat echipa singură, anul trecut, când avea deja titlul asigurat, plecând canesimţitul în concediu când mai erau meciuri de disputat) şi până la deranjul mintal care îl face să se creadă mereu furat de arbitri, de VAR, de FRF, de LPF, de tot ce mişcă, asta deşi de 5 ani încoace echipa lui de expiraţi tot câştigătitluri unul după altul, fiindcă restul echipelor sunt încă mai proaste decât asta, campioana, care ia bătăi prin Luxemburg şi Kosovo, când scapă în preliminariile cupelor europene. Zilele trecute, într-un interviu la Digi Sport, domnul presupus antrenor Dan Petrescu ne-a mărturisit cesatisfacții nemaipomenite îi aduce jocul ăla de milogi, la 0-0, maximum 1-0, cu care se tot încoronează, precum chiorul în ţara orbilor. Are, însă (de necrezut!) şi neîmpliniri (altele decât frustrările alea, precum psihoza cu furtul prin VAR!), una fiind că până acum nu a reuşit să câştige niciodată Cupa. Mie mi se pare imposibil să o câştige vreodată, şi am să vă spun de ce. Aşadar, dl antrenor Petrescu are, cum am mai spus, o abordare tactică de căcănar, de milog, înghesuit de bunăvoie în propria-i poartă, cu speranţa tot miloagăde a nu primi gol şi apoi, dacă dăDomnul, să dea el unul şi să câştige cu 1-0, visul de aur al oricărui căcănar. A spus-o şi alaltăieri, după 1-0 cu retrogradata FC Argeş: "Sunt fericit că am câştigat cu 1-0!" Ei bine, Cupa, mereu şi oriunde, este competiţia celor curajoşi, a celor viteji, a celor care răstoarnă ierarhii. Jucând la 0-0, nici într-o mie de ani o asemenea echipă nu poate câştiga Cupa. O să vedeţi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce-i lipseşte lui Petrescu?.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ce-i lipseşte lui Petrescu?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei