Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 298 (7910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ne-ai făcut fericiţi, Ronnie!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii snooker-ului cu siguranţă că s-au bucurat din plin în ultimele câteva săptămâni, vreo 4 sau 5 la număr, când au avut fericirea de a urmări la lucru toată floarea sportului lor favorit, majoritatea turneelor având loc cu spectatori în sală, ceea ce aduce farmec suplimentar, plus un aer de normalitate. La unul din aceste turnee, chiar îmi aduc aminte că era atâta fojgăială, încât Ronnie O'Sullivan s-a oprit din joc parcă de 3 ori în acelaşi frame şi s-a dus pe scaun de fiecare dată, aşteptând ca cei intraţi să-şi ocupe locurile în sală. Ronnie, chiar şi în aceste momente deranjante, a fost cu totul altul decât el însuşi, cel din urmă cu vreo 10 ani şi mai bine. Acum era cât se poate de calm, de relaxat şi de zâmbitor. A fost la fel şi când jocul nu îi mergea (evident că oricum era imposibil să fie constant la nivel maxim atât amar de vreme), nu s-a enervat şi nu a făcut fiţele alea ale lui (când parcă cerea palme, vămai amintiţi?, aceleaşi fiţe ca ale Simonei Halep, cu ochii daţi peste cap şi fel de fel de strâmbături), ci şi-a văzut doar de joc. La începutul seriei ăsteia de turnee, declarase că vrea să vadă dacă mai e în stare să câştige un turneu, după ce în ultimul an a pierdut toate cele 5 finale jucate! A jucat de la bine la mai bine, în primul turneu pierzând parcă în turul al doilea, apoi în sfert de finală, a urmat o semifinală şi în sfârşit cel mai important dintre toate: World Grand Prix, un fel de "best of the best", un turneu cu primii 64 de jucători din clasamentul mondial pe ultimul an. Pe care Ronnie l-a câştigat cu acelaşi zâmbet pe buze, în 3 meciuri fiind nevoie de joc decisiv, de fiecare dată nervii lăsându-i doar pe adversarii săi! În sfârşit, finală contra lui Neil Robertson, fost şi el campion mondial, în care Neil a condus cu 2-0, cu 4-2, cu 7-5 (s-a jucat "primul la 10"), moment în care Ronnie a câştigat 4 frame-uri la rând, ducând scorul la 9-7 pentru el! A reuşit nişte lovituri aproape neverosimile, demonstrând nu se mai ştie a câta oară că lumea snooker-ului se împarte în două categorii: prima, alcătuită din Ronnie, şi a doua, în care sunt cuprinşi toţi ceilalţi! Ne-ai făcut sărbătorile mai frumoase, Ronnie, îţi mulţumim!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ne-ai făcut fericiţi, Ronnie!.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Ne-ai făcut fericiţi, Ronnie!5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei