Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 298 (7910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Află de ce sunt mai bune jucăriile din lemn

În timp ce unii oameni cred că jucăriile din lemn sunt puțin vechi în comparație cu jucăriile moderne disponibile în prezent, jucăriile din lemn sunt de fapt mult mai bune decât cele din plastic pentru mediu, siguranța copilului si creativitatea lui. Unii oameni de știință cred că cele mai vechi jucării cunoscute au fost făcute din materiale pe bază de lemn, care datează de acum mai bine de 2 milioane de ani.

Jucarii Montessori simple din lemn pot capta atenția copilului dumneavoastră fără să-l copleșească; este suficient pentru a stârni creativitatea oricărui micuț care se joacă cu ele - și nu există o modalitate mai bună de a inspira explorarea decât să le permitem copiilor noștri să petreacă timp departe de ecrane, unde imaginația și creativitatea lor au frâu liber.

 

Iată 7 motive pentru a alege jucăriile din lemn:

Îi ajută pe copii să se concentreze

Având în vedere stimularea constantă a lumii noastre digitale, este important că cei mici să experimenteze și să exploreze mediile naturale. Jucăriile din lemn simple pot fi benefice, deoarece îi ajută pe copii să se concentreze mai ușor! În epoca de astăzi, în care suntem cu toții ocupați în permanență pe dispozitive sau ecrane în loc să fim prezenți fizic alături de cei dragi, cei mici au nevoie de sprijin în afară bulei lor electronice; în consecință, acest tip de spațiu oferă o astfel de oportunitate, precum și condiții favorabile pentru calm, reflecție, descoperire, explorare și creativitate.

 

Mai multe utilizări = mai puține jucării

Mai puțin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de jucării pentru bebeluși și copii mici, care pot fi copleșiți de prea multe opțiuni. Spațiile minimaliste ale claselor Montessori sau Waldorf arată această filozofie în acțiune; acestea au tendința de a prezența o selecție mai mică de jucării din lemn versatile și deschise, care sunt mai ușoare pentru mințile în dezvoltare ale copiilor decât mașinuțele cu baterii sau animalele de pluș cu baterii complexe în interiorul lor!

 

Promovează jocul creativ

Seturile de jucării din lemn deschise le oferă copiilor posibilitatea de a-și crea propriile moduri de joacă și de a petrece mai mult timp legând prietenii prin distracție imaginativă!

Copiii formează legături mai strânse cu jucăriile atunci când sunt mai puține din care să aleagă. Jucăriile din lemn le permit copiilor libertatea și creativitatea în interacțiunea lor, ceea ce îi conduce mai adânc decât oricând în lumi imaginative! Ele promovează jocul creativ și învață cauza și efectul.

În mod ideal, ne dorim că cei mici să fie capabili să rezolve probleme în mod creativ și să aibă o imaginație activă. Pentru a face acest lucru, este important că ei să nu fie distrași în mod constant de lumini intermitențe sau de zgomote puternice pe care le au unele jucării - acestea nu vor face decât să le închidă oportunitățile de rezolvare a problemelor.

Jucăriile din lemn sunt mai mult decât un simplu obiect de joacă pentru copilul dumneavoastră, ele îi oferă o pânză deschisă și creativă pe care să o exploreze în propriul ritm.

 

Sunt o introducere în lumea reală

Jucăriile sunt o modalitate prin care copiii pot învăța despre lumea din jurul lor. Ele predau lecții importante de fizică, relații de cauză-efect între acțiunile și reacțiile care apar atunci când se joacă cu jucării sau ating alte obiecte deopotrivă.

 

Sunt inspiraționale

Copiilor le place să creeze lumi noi de la zero, iar jucăriile din lemn, cum ar fi blocurile, pot fi transformate în orice își dorește copilul dumneavoastră. Producătorii de jucării din lemn susțin că aceste tipuri de materiale îi conduc adesea pe copii în moduri mai semnificative, deoarece se joacă cu imaginația lor, ceea ce este important pentru dezvoltarea cognitivă!

Copiii sunt arhitecți înnăscuți și, cu câteva materiale simple, își pot proiecta propria lor cale ferată care se întinde din cameră în cameră. Vor crea ceva nou în cel mai scurt timp! Ce modalitate mai bună de a-și folosi imaginația decât să creeze ceva pe care să îl poată numi al lor? Fie că este vorba de o mașină din lemn sau de o pistă de tren, posibilitățile sunt nelimitate.

 

Sunt mai durabile

Durabilitatea lemnului face că acesta să fie un material popular pentru jucăriile pentru copii. Spre deosebire de plastic sau de alte materiale artificiale, jucăriile din lemn durează mai mult și pot fi transmise la următoarea generație de copii!

 

Sunt frumoase

Filozofia Montessori promovează frumusețea în toate formele, în special cea fizică. Jucăriile din lemn sunt concepute pentru a fi atrăgătoare, dar nu țipătoare, astfel încât să se poată integra cu ușurință în mediul înconjurător și să promoveze calmul în rândul copiilor.

Jucăriile care sunt plăcute din punct de vedere estetic pot face camera unui copil mai atrăgătoare. Jucăriile din lemn sunt potrivite pentru aceste spațîi, deoarece sunt adesea stivuibile, ușor de curățat și atractive.

Briele oferă o gamă largă de jucării din lemn, puzzle-uri și activități pentru a ajută la încurajarea învățării, a creativității și în același timp la distracție! Ei fac acest lucru alegând materiale precum lemnul, care sunt regenerabile, astfel încât nu contribuie la poluarea mediului înconjurător, oferind în același timp ore întregi de divertisment! Veți găși pe Briele jucării la prețuri accesibile, inclusiv jocuri distractive orientate spre diferite grupe de vârstă, precum și puzzle-uri perfecte dacă copilul dumneavoastră adoră experimentele științifice sau proiectele artistice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Află de ce sunt mai bune jucăriile din lemn.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Află de ce sunt mai bune jucăriile din lemn3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei