Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2020 - Anul XXV, nr. 248 (7553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Neamțu și mandatu’

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Capitala a intrat în scenariul roșu de combatere a pandemiei, s-a închis tot ce se putea închide la interior, mai puțin sportul de masă în balon. Nu știu dacă e o scăpare, pentru că în primăvară, când situația nu era nici pe departe așa gravă, nu se putea juca fotbal sau tenis în bazele sportive nici măcar în aer liber! S-au închis și casele de pariuri, dar acestea vor prelua banii românilor online. Viciile trebuie hrănite, competiții să fie! Iar acestea sunt și vor fi, nu cred că se va mai sista nimic, vom merge înainte cu ele ca orchestra de pe Titanic, dacă va fi nevoie. Trebuie să ne bucurăm de momentul prezent, sper să o fi făcut aseară, odată cu debutul Ligii Campionilor, sezonul 2020-2021.

Până când voi putea scrie concret despre cupele europene, vă supun atenției un subiect care poate trece neobservat și ar fi păcat. Fostul internațional Dorinel Munteanu candidează pentru un post de senator în Parlamentul României, de data asta în județul Cluj. Spun ”de data asta” pentru că adineauri, la locale, tot Dorinel deschidea lista candidaților la Consiliul Județean Galați pentru aceluași partid. Nu-l numim aici, că nu e obiectul nostru de studiu. Cum respectivul partid n-a făcut pragul, Dorinel Munteanu a fost mutat la Cluj. Greu de crezut că va reuși în Ardeal ce n-a reușit la Galați, acolo unde a câștigat, ca antrenor, unicul titlu de campioană pentru Oțelul Galați, ba chiar pentru Moldova. Partidele sunt disperate să-și atingă scopurile, iar pentru asta apelează la tertipuri eufemistic spus jenante, în care numele cunoscute din sport sunt folosite pe post de cârlig electoral. Păcat că ”Neamțu”, totuși recordmanul selecțiilor în naționala României, nu realizează că este folosit. Ați văzut ce s-a întâmplat cu șleahta pestriță propusă de Firea la capitală, i-a retras propriul partid, în timp ce fosta primăriță declara senină că a fost o propunere pentru... ”a împăca toate galeriile de fotbal”!!! Dacă după asta ne ghidăm când propunem oameni care să decidă unde se duc banii a două milioane de cetățeni, mai avem mult până departe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neamțu și mandatu’.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Neamțu și mandatu’5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei