Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 170 (7171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


A nu se întrerupe un Strâmb care tace!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată-ne întorși la campionatul nostru cel de toate etapele. O tragedie a fost driblată, și încă una reală, nu cel mai prost început din istorie al lui Dinamo, cu 0 puncte și 0 goluri marcate după două etape! Eugen Neagoe a avut zile și poate că asta îl salvează de la trecerea prin purgatoriul dinamovist. Chiar nu mai merită irosit spațiu tipografic cu ceea ce se întâmplă la acest club, Negoiță nu numai că îl distruge, dar pare că vrea și să-l facă de râs (da, se poate chiar mai mult decât l-a făcut până acum!). Bomboana pe colivă a fost aducerea lui Prunea, care e însăși definiția personajului toxic. Totuși, el a avut și un moment de umor involuntar când s-a luat prima oară de Rednic: mai întâi îi reproșează că nu zice nimic (despre drama lui Neagoe), apoi încheie cu ”să ne lase în pace”! Și uite că l-a stârnit pe Strâmb, exact ce ne mai lipsea în peisajul ăsta imund.

Dar ceva fotbal? Deocamdată iepurii s-au instalat la conducere, așa cum este firesc. Viitorul și Craiova conduc cu maximum de puncte, primii chiar fără gol primit. De văzut dacă această capacitate de regenerare a școlii lui Hagi se va menține în continuare. Dacă ne raportăm la ce se întâmplă în jur, se întrevăd iarăși șanse de podium. Cât despre olteni, acest punctaj maxim se datorează faptului că au luat startul la vale, după peripeții cu Clinceni și o victorie cu Dinamo, obligatorie pentru oricine. În plutonul echipelor cu o victorie și un egal s-au amestecat deocamdată și marile favorite la titlu, aceleași din sezonul trecut. Știu că mă repet, sistemul cu play-off și play-out favorizează echipele care au treabă în Europa, ele permițând o evoluție aproximativă chiar dacă se califică în grupe. Miza financiară există pentru ambele, așa că un start furibund în campionat era aproape o risipire de resurse. Încă o chestiune pe care o repet de ceva timp, deși până acum nu s-a întâmplat, FCSB are lot capabil să câștige titlul indiferent de numele aflat pe bancă. Dacă Dică și Teja n-au reușit, poate o va face unul ca Bogdan Andone, încă și mai începător în ale meseriei. Campania de transferuri pare iarăși fără cap și coadă, se scapă de fundași, se aduc jucători de la mijloc în sus, acolo unde teoretic echipa e acoperită. Cei mai mulți vor intra în malaxorul Becali, cu excepția lui Vână, care mi se pare un transfer inspirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A nu se întrerupe un Strâmb care tace!.
 Vizualizări articol: 1669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A nu se întrerupe un Strâmb care tace!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei