Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 244 (6954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cum să-i strici petrecerea!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care citiţi constant această rubrică ştiţi fără îndoială că atunci când e vorba de tenis, în clasament pentru mine există Roger Federer, apoi o mulţime de locuri goale, şi abia după asta putem discuta despre Nadal, Nole şi care or mai fi... E exact ca în muzică: Beatles şi Rolling Stones la egalitate pe locul 1, după ele sunt cam 3000 de locuri goale, apoi vin Zeppelin, The Who, Jethro Tull etc. Conform acestui algoritm, între Roger Federer şi Marius Copil distanţa este cosmică, adică nu se măsoară în locuri, ci în ani lumină! Se întâmplă însă uneori miracole, cum este cel care nu a durat doar 3 zile, ci o săptămână (şi ceva, cu tot cu cele două tururi preliminare) în care Marius Copil a pârjolit totul în cale, inclusiv doi fraţi Zverev, dintre care unul e pe 5 în lume, iar ca bonus i-a tras-o şi locului 6, numitul Cilici. Vă rog să mă credeţi că la începutul turneului eram încă supărat pe Marius, urmare a catastrofalei sale prestaţii din meciul de Cupa Davis contra Poloniei, când l-a bătut de l-a uscat, în două seturi, unul de care sigur n-aţi auzit până atunci, Hubert Hurkacz, de care m-ar mira să auziţi de acum înainte şi pe care oricât v-aţi strădui, pariez că tot n-o să învăţaţi vreodată să-i scrieţi corect numele! Mi-a trecut aşa de tare orice urmă de supărare, încât ajunsesem, spre finalul meciului cu Zverev, să mă întreb dacă lui Marius nu i-o fi trecând cumva prin cap să-i strice petrecerea lui Roger chiar la el acasă. Fiindcă, oricât de mult mi-aş fi dorit o victorie finală, parcă totuşi nu se face să distrugi psihic un om şi o naţie care te-au primit cu braţele deschise şi te-au omenit...

Aşa că finala de alaltăieri m-a găsit cu sentimente amestecate, formula care mi se părea ideală fiind ca Marius să câştige un set, iar Roger să-şi adjudece finala. Mi s-a împlinit doar pe jumătate, concluzia pe care am tras-o fiind aceea că dacă mai poate juca o vreme la acelaşi nivel ca săptămâna trecută, pe Marius Copil îl aşteaptă Top 20 cu braţele deschise. Iar pe Federer n-are decât să-l bată într-o finală de Grand Slam, chestie care nu m-ar supăra absolut deloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să-i strici petrecerea!?.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cum să-i strici petrecerea!?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei