Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 244 (6954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ucidere din culpă

Moartea unui biciclist în condiţii suspecte a dus la demararea unei anchete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moartea unui biciclist, la spital, câteva ore mai târziu după ce a fost găsit căzut pe şosea, a dus la demararea unei anchete, pentru clarificarea împrejurărilor în care acesta şi-a pierdut viaţa.

Un apel la 112 îi anunţa pe poliţiştii din oraşul Salcea, duminică seara, în jurul orei 21.50, despre faptul că la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, pe DN 29, a fost găsit un biciclist căzut pe partea carosabilă a drumului. S-a constatat astfel că în urmă cu câteva minute, un bărbat din judeţul Botoşani aflat la volanul unui autoturism Ford, care conducea autoturismul spre Botoşani, a observat pe drum un biciclist căzut pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. El a frânat brusc şi a virat spre stânga, pentru a evita coliziunea cu biciclistul căzut, şi a oprit imediat după ce a trecut de acesta. Din sens opus se deplasa un alt bărbat din acelaşi judeţ, la volanul unui autoturism marca Volvo, care a observat biciclistul căzut pe şosea şi manevra de evitare efectuată de primul şofer. Şoferul celui de-al doilea autoturism sosit în zonă a sunat la 112, sesizând poliţiştilor ceea ce se petrecuse. Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe biciclistul grav rănit şi l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. El a fost identificat ca fiind Gheorghe Ş., un bărbat de 60 de ani, din comuna Dumbrăveni, care a apucat să le spună celor care au ajuns primii în preajma sa că a căzut singur de pe bicicletă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Din cauza stării de sănătate, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Poliţiştii au examinat locul producerii accidentului, fiind examinată bicicleta şi autoturismul marca Ford pentru a se clarifica implicarea sau nu a autoturismului în producerea accidentului. În timpul nopţii, în jurul orei 01.40, reprezentanţii Spitalului Judeţean Suceava au comunicat faptul că bărbatul de 60 de ani rănit în accident a decedat în spital. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea unui biciclist în condiţii suspecte a dus la demararea unei anchete.
 Vizualizări articol: 3033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moartea unui biciclist în condiţii suspecte a dus la demararea unei anchete5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei