Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 168 (6878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


În grafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei din cele patru mândre (şi cornute, e clar, măcar cu bucată, dacă nu cu loturile în totalitatea lor!) ne-au delectat în această săptămână, fiecare cât a putut, şi mai ales în ce registru a reuşit să o facă, mergând de la tragicomedie, în cazul CFR, până la dramă (desigur, Viitorul) plus o parodie prezentată de ai' de la Velenje (pentru care în mod evident mingea prezintă la fel de multe taine ca mormintele faraonilor) în care alde Steaua a fost un soi de guest star. Am stat ceva vreme, la sfârşitul fiecărui meci, încercând să pun cap la cap câte ceva din cele văzute. Mi-a fost imposibil. Dacă e să găsesc o trăsătură comună a prestaţiilor celor trei echipe, atunci aceasta este jocul sub deviza "cum o da Dumnezeu". Nu am reuşit să găsesc nici măcar o idee tactică, o combinaţie care să poarte amprenta cuiva, antrenor sau jucător, o execuţie demnă de a fi reţinută. Pardon: una a fost totuşi, la Steaua (golul cu capul al lui Man, care s-a ridicat perfect şi a lovit foarte exact, cam cum se obişnuieşte prin Anglia, locul de pe lume care cred că i s-ar potrivi cel mai bine) şi o alta, cea mai frumoasă a zilei, la golul lui Vitesse, când în mingea şutată ca din tun a băgat ăla capul de a trimis-o în fundul plasei. Tot ca din tun, încât m-a făcut să mă întreb câţi fotbalişti români ar fi procedat la fel. Răspunsul a venit de la sine: absolut nici unul. S-ar fi ferit ca de Satana din calea proiectilului, că doar se fereau tot aşa de mingile normale, pasate la sol, cu laţul! Dacă mai crede cineva că Viitorul are vreun viitor în Europa, e rugat să se programeze la specialist, nu la medicul de familie! Iar Steaua, după ce termină cu împiedicăturile alea de la Rudar Velenje, mai are două jocuri până să se care acasă. Acest tur nu face decât să confirme nenorocitele mele de previziuni, conform cărora ne aşteaptă un nou sezon cu 0 (zero) echipe în competiţiile europene, ceea ce ar putea fi de-a dreptul benefic pentru echipa naţională: după fiecare înfrângere (chiar crede cineva că nu ne cocoşează sârbii!?) Guriţă ar avea gata pregătită explicaţia că jucătorii nu sunt în formă fiindcă nu sunt în priză în competiţiile europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În grafic.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
În grafic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei