Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 168 (6878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Cătălin Nechifor a prezentat conducerea judeţeană a Pro România Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a prezentat, ieri, în mod oficial, componenţa echipei de coordonare a acestui partid la nivel judeţean. Cătălin Nechifor a precizat că alături de el au venit oameni în care are încredere, cu experienţă profesională, alături de care vrea să construiască o echipă puternică, cu o nouă mentalitate și cu un nou mesaj pentru populaţie. În cadrul unei conferinţe de presă, Cătălin Nechifor a anunţat că în Pro România s-a înscris omul de afaceri Luminţa Chihai, „un economist de calibru” din judeţ, fost președinte al filialei Suceava a Corpului Experţilor Contabili și Contabililor Autorizaţi din România. Luminiţa Chihai va coordona atât organizaţia de femei din Pro România Suceava, cât și departamentul de politici fiscale. Cătălin Nechifor a mai spus că funcţia de secretar general al Pro România Suceava va fi ocupată „de un tovarăș de drum”, respectiv Corneliu Popovici. Fost președinte al PMP Suceava, Corneliu Popovici se va ocupa de departamentul economic al Pro România Suceava. Echipa de coordonare judeţeană a acestui partid este completată de directorul executiv al Camerei de Comerţ și Industrie Suceava, Dumitru Mălășincă, despre care Cătălin Nechifor a spus că are o experienţă bogată în organizarea de misiuni economice externe. Cătălin Nechifor a mai declarat că din echipa de conducere mai face parte și o tânără inginer, Aurelia Turenschi, care va coordona organizaţia de tineret și se va ocupa de departamentul de „social media”.

Liderul Pro România Suceava a ţinut să mai precizeze că această formaţiune politică are formate nuclee de membri în toate zonele importante ale judeţului, dând ca exemplu municipiile Fălticeni și Rădăuţi.

De precizat că tot ieri, Cătălin Nechifor și-a inaugurat noul cabinet parlamentar, situat în clădirea fostului „Centru de calcul”, de pe bulevardul George Enescu, la primul etaj, acolo unde este și sediul Pro România Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor a prezentat conducerea judeţeană a Pro România Suceava.
 Vizualizări articol: 5426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălin Nechifor a prezentat conducerea judeţeană a Pro România Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei