Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iul 2017 - Anul XXII, nr. 151 (6567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Când a suferi pe teren chiar asta înseamnă…

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Putem spune că Simona Halep şi-a făcut treaba şi să trecem fără prea multă vorbă mai departe. Dar nu e stilul nostru. Brazilianca Haddad Maia a avut minge de 4-0 în primul set, noroc că nici atunci şi nici mai târziu n-a putut menţine nivelul încrederii, în primul rând. Vor veni adversare mai experimentate, iar Simona va avea nevoie de ceva mai mult decât apărarea nemaipomenită din meciul cu Haddad Maia. Problema e că nu prea ţine de ea, iarba expunându-i serviciul doi, însă nici serviciul prim nu face ravagii în faţa unor adversare care excelează la retur. Ca să ne amuzăm puţin, comentatorul Eurosport spunea că Simona, precum marii campionii, câştigă şi când joacă slab, ceea ce, spunea el, se întâmplă des! Mă întreb, dacă tot se întâmplă aşa des, de ce mai sunt consideraţi campioni, ăştia nu ar trebui să câştige mai ales jucând bine?! Dar să nu mai despicăm firul în patru, astăzi urmează chinezoaica Peng, o jucătoare de 31 de ani, pe care Simona, culmea, nu a mai întâlnit-o până acum! Ne facem o idee din faptul că este locul 37 WTA, că a eliminat-o pe Carla Suarez-Navarro, dar că la Roland Garros a fost învisă categoric de Sorana Cârstea. Apropo de Sorana, ea este singura care o însoţeşte pe Simona în turul 3, după ce adversara sa, Bethanie Mattek-Sands s-a accidentat la 1-1 la seturi, trebuind să fie luată cu targa. Secvenţa cu accidentarea nu a putut fi urmărită în direct, eu am văzut-o pe twitter şi pot spune că a fost într-adevăr traumatică, inclusiv pentru cei prezenţi. Accidentarea nu a avut nimic de-a face cu mingea trimisă de Sorana, aceasta lovind-o pe Bethanie când era deja căzută. Ea a alunecat la un sprint spre fileu, suferind probabil o dislocare de rotulă care i-a smuls strigăte de durere şi de ajutor! Sorana a ajuns prima la ea, iar lacrimile au venit de la sine văzând suferinţa acesteia. Evident, faptul că jucătoarea noastră a trecut mai departe devine secundar, mă limitez la a consemna că sâmbătă o va întâlni pe Muguruza.

Nimic deosebit de consemnat la băieţi, în afară de înfrângerea lui Tecău încă din primul tur la dublu (!), la fel şi Copil, care a făcut pereche cu Verdasco, în timp ce Mergea şi partenerul său erau conduşi cu 1-0 la seturi chiar când pun punct acestei ultime propoziţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Când a suferi pe teren chiar asta înseamnă….
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Când a suferi pe teren chiar asta înseamnă…5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei