Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iul 2017 - Anul XXII, nr. 151 (6567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


E vremea gonflabililor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am aflat cu deosebită seriozitate de cazul unui japonez care şi-a cumpărat o păpuşă gonflabilă, frumuşică foc. 6.000 de verzişori a dat pe ea, pardon, pe dânsa. Cam prohibitiv, dar nu preţul e latura care ne şochează. Ci atitudinea domnului, care s-a îndrăgostit atât de tare de achiziţia sa, încât o ţine în pat şi o ia peste tot cu el.

O ţine în pat, adică acolo unde mai e prezentă şi nevasta sa legală. Care însă a înţeles şi a acceptat menajul în trei. Femeie modernă, bravo ei! Multe neveste ştiu de existenţa amantelor din patrimoniul soţilor, dar dacă eşti înşelată cu o rivală de cauciuc, parcă rana nu te mai doare aşa de tare.

Pasiunea japonezului amorezat pentru gagica lui gonflabilă nu se termină însă la marginea patului. Nu e o simplă pasiune carnal-cauciucată. El îşi petrece şi concediile cu fata, în care suflă pentru a prinde contur. Și le oferă un exemplu de urmat masculilor de stil vechi, care încă preferă amantele din carne şi oase. Care or fi ele mai ergonomice, dar sunt mai greu de întreţinut.

Sper totuşi ca îndrăgostitul nipon să nu o ducă la mare, că gonflabilele nu se dau în vânt după plajă. Li se cojeşte pielea.

Dar să nu ne pierdem în amănunte. Dacă bine reflectăm, tot nişte gonflabile a avut şi Băsescu proptite în funcţii. Udrea, Anastase, Mantale, Ridzi şi compania erau şi ele nişte gonflabile, cu acelaşi fond de cuvinte şi de sunete nearticulate ca gonflabilele.

EBA tot o gonflabilă era, doar că mult-mult mai scundă intelectual. Și azi la Cotroceni sunt o grămadă de gonflabile şi de gonflabili. Chiar şi preşedintele e un gonflabil, în care suflă americanii şi cine se mai nimereşte.

După ce îl vor folosi un mandat, îl vor dezumfla şi-l vor da la reciclat. Din el, se vor face prezervative din alea ieftine.

În România, e vremea gonflabililor. Mă tem că în privinţa asta zarurile sunt aruncate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E vremea gonflabililor.
 Vizualizări articol: 6109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
E vremea gonflabililor3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei