Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2016 - Anul XXI, nr. 204 (6317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără glorie deşartă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici când e prea bine parcă nu e bine, căci Simona Halep se îndrepta către un nefiresc 6-0, 6-0 în meciul ei de debut la US Open 2016, iar fileul o ajuta în două rânduri în acelaşi game din finalul setului doi cu belgianca Flipkens. Când adversara ei a salvat mingea de „dublu bagel” şi a câştigat primul său game, chiar şi pe serviciul Simonei, am simţit că s-a făcut dreptate. Gloria asta de a bate la fundul gol este bine să rămână a altora, care chiar cu asta vor rămâne când se trage linie. De exemplu, Carla Suarez-Navarro. A prins o braziliancă în cătare şi nu i-a lăsat nimica-nimicuţa. Dacă va avea ocazia să se intersecteze cu Simona, aşa cum prevede traseul ideal în optimi, n-aş avea nicio emoţie în privinţa celei care se va califica mai departe. Mai ales că mai departe înseamnă aproape sigur Serena. Liderul la zi, în acelaşi timp şi liderul pus în pericol din toate părţile, n-a lăsat nicio umbră de îndoială asupra formei şi stării sale de sănătate în deschiderea potenţial insidoasă cu Makarova, astfel că un lucru a devenit clar: cine vrea să-i ia locul Serenei, trebuie s-o înfrunte faţă în faţă. Prima dintre ele sper că va fi Simona, după cum sper să fie şi ultima...

Partea masculină de tablou, care a consfinţit încheierea primului tur, n-a fost la fel de ofertantă ca în prima zi. Dar avansăm în turneu şi confruntările cu adevărat echilibrate nu vor întârzia. O astfel de partidă promitea să fie cea dintre Wawrinka şi Verdasco, numai că ea s-a terminat în minimum de seturi cu victoria eleveţianului, deşi acesta n-a strălucit decât sporadic. Pare-se că Verdasco nu-şi regăseşte motivaţia decât împotriva lui Nadal, pentru care s-a mobilizat ca pentru meciul vieţii în primul tur de la Open-ul australian. N-a fost cazul acum, dar asta e o simplă observaţie, nu un proces de intenţie. Cine îşi aduce aminte de semifinala din Australia 2009 poate înţelege. Altfel, restul favoriţilor, în frunte cu Murray, del Potro sau Simon, au trecut fără prea mari emoţii, doar Nishikori şi Thiem fiind nevoiţi să se întrebuinţeze mai mult de 3 seturi. Excepţia a constituit-o Goffin, învins după un 0-6 în setul 4! Autorul, un american de 19 ani, Donaldson, i-a răzbunat astfel pe colegii săi cu un an mai mici, care pierduseră în ziua precedentă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără glorie deşartă.
 Vizualizări articol: 1156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fără glorie deşartă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei