Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2016 - Anul XXI, nr. 73 (6186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nemţii şi Vardy-ştii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă Stanciu a avut un debut de vis la echipa naţională, cu Lituania, atunci ce să mai zicem de Vardy? Atacantul şi golgeterul lui Leicester a intrat în meciul cu Germania şi a egalat cu o execuţie care se aşază deja în pole-position pentru golul anului. Fie şi numai pentru asta, sper ca echipa sa de club să aibă ce sărbători în luna mai. Reuşita lui Vardy a fost completată de încă un gol al Angliei, în ceea ce se poate numi o întoarcere de scor dacă nu imposibilă, atunci măcar improbabilă. Să fii Germania, campioană mondială în exerciţiu, să conduci cu 2-0 pe teren propriu până spre minutul 60 şi să pierzi meciul?! Nu cred să fie coincidenţă faptul că răsturnarea s-a produs aproximativ în perioada în care nemţii aveau pe teren un cuplu de atacanţi care evoluează în Turcia. Mi-e greu să cred că Bundesliga nu e capabilă să producă un atacant mai bun ca Gomez, deşi acesta păstrează încă avantajul jocului de cap. Cât despre Podolski, el nu mai juca nimic încă de pe vremea când era în curtea lui Wenger, la Arsenal. Dar aşa se întâmplă când cel care a decis finala mondială nu are loc la echipa de club, mă refer la Goetze, iar când e introdus pe teren la naţională, nu atinge mingea! Altul pe care nu-l remarci pe teren este Oezil, oare cât va mai păcăli fotbalul acest băiat? Cât despre Anglia, a ajuns să practice un joc aproape latin cu această gaşcă de puşti sau nou-veniţi, mi-ar plăcea mult să confirme la turneul final.

Schimb registrul, fiindcă oricum nu pot cuprinde amicalul cu Spania, disputat aseară, şi mă îndrept către tenis. Simona Halep aleargă ca pe vremuri, nu aşa de îndepărtate, totuşi. La meciul cu Goerges am văzut passing-uri în diagonală, de pe ambele părţi, din alergare, demne de numărul 1 mondial, oricum s-ar numi el (de fapt, ea!). Urmează un meci cu britanica Watson, la îndemâna ei, căci acum nu mai pluteşte incertitudinea în aer. Ar fi bine să fie însoţită în săptămâna a doua de la Miami şi de Monica Niculescu şi Irina Begu, ultima fiind autoarea unei întoarceri de scor de la... 0-5 în decisiv, mai tare ca englezii!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nemţii şi Vardy-ştii.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nemţii şi Vardy-ştii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura însiropată Simplă şi rapidă, fără aspect sofisticat şi arome exotice, această prăjitură pufoasă şi moale surprinde prin delicateţea gustului şi te face să mai vrei...Avem nevoie de:1 cană făină, 1 cană zahăr, 5 ouă, o lingură ulei, o lingură apă, 2-3 plicuri... Citeşte