Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2016 - Anul XXI, nr. 73 (6186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Talent fără vârstă

„Familia Cinci” a emoţionat până la lacrimi juriul de la „Românii au talent”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia de vineri seara a concursului „Românii au talent”, de pe ProTv, a fost marcată de prezenţa emoţionantă şi fermecătoare a „Familiei Cinci”, aşa cum a fost prezentată pe scenă, unde a impresionat profund nu doar publicul şi pe cei de acasă, ci şi severul juriu compus din Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu, Andra Măruţă şi Andi Moisescu.

Momentul artistic al acestora a început cu un simpatic puşti blond, David, care a început să cânte la orgă notele muzicale recunoscute imediat de cei din juriu ca fiind  ale melodiei „Oarecare”, a lui Smiley, coprezentatorul concursului, care se afla în culise.

În scurt timp, pe scenă a apărut o păpuşă de fată, Nadia, cântând versurile acelei melodii: „E ziua în care / Vreau să fiu doar un oarecare / Să dăruiesc la întâmplare / Să văd doar feţe zâmbitoare... în jurul meu”, urmată curând de mezinul familiei, Matias, cu doi trandafiri în mână, care a continuat cântecul cu versurile „Mă scuzaţi, deranjez dacă vă enervez / Nu asta intenționez / Vreau să vă adresez o singură întrebare / Când aţi oferit fără vreun motiv o floare?”

După cei trei îngeraşi blonzi, care au început să cânte o altă melodie, religioasă, „Aleluia”, au apărut pe scenă şi părinţii acestora, cu toţii cântând impresionant de frumos, sincronizându-se foarte bine, într-o armonie perfectă.

Impresia creată asupra publicului şi a juriului era evidentă, după reacţiile acestora, unii fiind absolut „topiţi” de emoţie, inclusiv simpaticul prezentator Pavel Bartoş, care, din culise, a exclamat „Mi-e aşa dor de fetele mele!”

„Un spectacol extraordinar de frumos, o familie frumoasă. Aţi fost o bucurie reală, îmi place mult să văd că faceţi ceva împreună. A fost aşa de frumos – un mare <Da!>”, a spus Mihaela Rădulescu la finalul momentului artistic.

Florin Călinescu, vizibil emoţionat, a reuşit să spună doar un „Da!” ferm, prin care i-a trimis spre viitoarea etapă a competiţiei „Românii au talent”.

„Mami şi tati vă ronţăie – când vă mai prin, aşa?” a întrebat Andi Moisescu, referindu-se la expresia populară “sunt atât de frumoşi că-ţi vine să-i mănânci!”.

„Mi-au transpirat mâinile când i-am văzut pe cei mici, iar voi aţi completat tabloul acesta perfect când aţi apărut. Mi-a plăcut şi mă bucur că aţi venit la <Românii au talent>!”, a spus Andra, din partea căreia a venit al treilea „Da”.

“Ne vedem în etapa următoare, cu 4 de <Da>” – a concluzionat Andi Moisescu, în vreme ce Florin Călinescu abia îşi stăpânea lacrimile de emoţie.

Din culise, cu lacrimi de bucurie îi urmărea Mariana Leonte, profesoară la cea mai mare şcoală din Suceava, Şcoala Nr. 11 „Miron Costin”, împreună cu soţul ei, ambii mândri să fie bunicii micuţilor „îngeraşi” de pe scenă. Fiica lor, Adelina, care a cântat atât de frumos, s-a mutat la Cluj, după soţul ei, Lucian, care a făcut o scurtă prezentare a familiei: “Suntem familia Susanu, dar ne numim familia Cinci pentru că au apărut cei trei îngeraşi în familie, iar cu noi doi suntem cinci. De când de ştim, atât eu cât şi soţia, în familiile noastre, am cântat. Probabil că este un dar de la Dumnezeu lăsat familiilor noastre, părinţilor noştri, iar noi îl moştenim. Am ales o muzică religioasă pentru că suntem creştin ortodocşi, o familie care respectă valorile creştine, iar tot ceea ce suntem o datorăm lui Dumnezeu.”

VIDEO: http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2016-familia-cinci-moment-artistic.html

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Familia Cinci” a emoţionat până la lacrimi juriul de la „Românii au talent”.
 Vizualizări articol: 7295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
„Familia Cinci” a emoţionat până la lacrimi juriul de la „Românii au talent”4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura însiropată Simplă şi rapidă, fără aspect sofisticat şi arome exotice, această prăjitură pufoasă şi moale surprinde prin delicateţea gustului şi te face să mai vrei...Avem nevoie de:1 cană făină, 1 cană zahăr, 5 ouă, o lingură ulei, o lingură apă, 2-3 plicuri... Citeşte