Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2015 - Anul XX, nr. 140 (5952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fraiera şi parazitul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum se prezintă lucrurile acum, la două minute după ultima minge din meciul de tenis dintre Halep şi Mladenovici, sunt parcă tot mai convins că pentru mine cazul Halep este definitiv închis, orice tentativă de a oricui de a încerca să mă convingă vreodată de acum înainte că fătuca asta are vreo treabă pe terenul de tenis fiind sortită eşecului. Am tot încercat, de mai bine de un an încoace, să aflu unde greşesc eu, unde mi se termină mie ştiinţa de telespectator de nu reuşesc să văd în ea nimic altceva decât un harnic muncitor cu racheta, şi nimic: nu pricep nici cum a urcat în clasament până aproape de vârf, nici cum a câştigat atâtea turnee, nici de ce dracu' nu se găseşte cineva care să-i arate măcar câteva din greşelile pe care le tot face, şi iar le face, şi în primul rând să o trimită la doctor. Fiindcă, pornind de la premisa, presupun corectă, că marea performanţă cere şi mari cheltuieli, precum şi o analiză permanentă (şi neapărat competentă!) a jocului, e nevoie de un staff pe măsură pretenţiilor, dacă Halep nu poate depăşi prin forţe proprii momentele de cădere. Hai să vedem ce a fost ieri. Aşadar, un 6 - 2 în primul set, în care Halep a câştigat aproape fără replică. În pauză, la Mladenovici a venit un puştan, blonduţ, care semăna cu ea. Parafrazând celebra reclamă, asta micu' de respiră uşor era fra-su', bă! La Halep n-a venit nimeni. Setul 2 s-a terminat repede: 0 - 6! Ce i-o fi spus ăla micu'? Am uitat să vă spun: e antrenor. Calificat. Atât de calificat, încât a mai venit o dată, şi după setul al doilea...ca să se hlizească amândoi, suficient de tare cât să audă şi Halep, de cum i-a tras-o cu 6 - 0. Restul a fost pe deplin previzibil, finalizat cu eliminare. În acest timp, televiziunea ni-l tot arată pe unu' cu hanorac, în tribună, care cică e şi el antrenor, pe nume Ioniţă. A stat, iar a stat, a privit, iar la urmă cred că s-a cărat. Eu cred că ăsta aduce bani de acasă ca să fie văzut, prin aeroporturi, alături de Halep. Deşi, la cât de fraieră o văd eu, s-ar putea ca ea să îi dea bani. Pentru ce? Ca să aibă asta mică la cine se uita când greşeşte, şi să primească, prin telepatie, sfaturile tehnice de mare eficienţă, de tipul "Hai Simona, hai că se poate!". Cuuum? Am mai scris asta săptămânile trecute? Da, şi? S-a schimbat ceva ce n-am observat eu? 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fraiera şi parazitul.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Fraiera şi parazitul3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(24 iun 2015, 05:16:09
Stimabile filolog numele titlului este prea dur pentru fiecare din cei doi. Este adevarat ca Simona a facut o greseala grava prin renuntarea la Fissette si recrutarea lui Ionita. Omul in primul rind nu este deloc vinovat ca o jucatoare top 5 apeleaza la serviciile lui, cind bietul om cred ca n-a sperat niciodata pina cind i s-a cerut, ca va antrena o astfel de jucatoare. Nu este nicidecum "parazit", ci in mod cert incompetent in pozitia pentru care a fost chemat. A fost greseala ei si numai a ei si pe care si-a corectat-o la timp. Vad meciul cu pricina abia acum si imi dau seama ca Ionita era deja concediat la acest match: era undeva in tribune si nu pe banca tehnica, iar Simona se vedea clar, nu era in toanele ei bune. Cit despre alegerea lui Darren Cahill, sint deacord sa pariez ca daca ei vor putea lucra impreuna doi ani sau mai mult, Simona va cistiga Grand Slamuri.

Virgilius Calafindescu-Pelasgos

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de lăptucuță O pagină de carte, cu un veac şi mai bine în urmă: "Falnic şi luminos se ridică-n fundal blândul rege al atâtor înălţimi, vestitul Penteleu, cu cele mai grase păşuni, cu cele mai încântătoare şi mai bogate... Citeşte