Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2015 - Anul XX, nr. 140 (5952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Serbare

Cei mai merituoşi elevi ai Şcolii Gimnaziale „Miron Costin” au fost sărbătoriţi la final de an şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai merituoşi elevi din anul şcolar 2014-2015 de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, elevi distinşi cu premii în cadrul olimpiadelor şcolare, al concursurilor naţionale sau al competiţiilor sportive, au fost sărbătoriţi vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor. În cadrul serbării care marchează finalul de an şcolar, tinerii premianţi au fost invitaţi pe rând, pe scenă, de către directorul instituţiei, Constantin Sîrghi, care i-a felicitat şi i-a răsplătit cu o sumă de bani din parteaAsociaţiei de părinţi a şcolii şi a sponsorilor Dinadrom Suceava, Comilga SRL şi Alka.

Pentru rezultate remarcabile în cadrul olimpiadelor naţionale a fost premiat Paul Florin Rebenciuc, elev care a obţinut premiul special la Olimpiada de chimie (prof. Doina Ignat), medalie de bronz la Olimpiada de matematică (prof. Stela Boghian) şi premiu special la Olimpiada de astrofizică şi astronomie.

Narcisa Camelia Nesteriuc a fost răsplătită pentru premiul special obţinut la Olimpiada naţională de religie (prof. Maria Lucaci), Gabriela Roșu – premiul III la Concursul Naţional „±Poezie” (prof. Carmen Radu), Mihnea Ștefan Rus şi Dennis Vasile Avram, premiul II, respectiv premiul III la Concursul Național de Geografie “Terra” (prof. Dumitru Moraru şi  Aurelia Morar). Adriana Caliniuc a fost evidenţiată pentru rezultatele obţinute la concursurile artistice.

Pentru rezultate bune la etapele judeţene ale olimpiadelor au fost felicitaţi următorii:

Miruna Ungurenașu (Olimpiada de limba română, prof. Gabriela Apetrea), Vlad Ilie (Olimpiada de limba engleză, prof. Irina Brînzei), Cristian Duduman şi Paul Florin Rebenciuc (Olimpiada de matematică, prof. Raluca Alexa şi Stela Boghian),Cristian Duduman şi Ioana Duțuc (Olimpiada de fizică, prof. Valerica Ignătescu), Paul Florin Rebenciu (Olimpiada de chimie, prof. Doina Ignat).

Au mai fost premiateNarcisa Camelia Nesteriuc (premiul I la Olimpiada judeţeană de religie, prof. Maria Lucaci), Cristina Elena Costescu şi Alina Dănilă (premiul II la Olimpiada judeţeană de religie, prof. Maria Lucaci), echipa de fotbal băieţi (premiul I la Olimpiada de educaţie fizică şi sport, prof. Vasile Corbu şi Maria Afanasov Bestiuc),Gabriela Roșu (premiul I la şah, prof. Maria Bestiuc Afanasov), echipa de fotbal fete de la clasele primare şi echipa de fotbal fete de la clasele gimnaziale (premiul III la Olimpiada Judeţeană de Educaţie Fizică, prof. Vasile Corbu), echipa de volei fete (premiul I, prof. Petru Codreanu).

La etapa zonală a Olimpiadei de Educaţie fizică, echipa de fotbal baieţi, clasele primare, a câştigat menţiune, sub îndrumarea prof. Vasile Corbu.

În cadrul festivităţii de vineri au fost premiaţi şi zeci de elevi care au fost distinşi cu menţiune la concursurile şi olimpiadele şcolare.

 

„Crâmpei de curcubeu”

În cea de-a doua parte a evenimentului, spectatorii au fost invitaţi să descopere împreună cu elevii ingredientele copilăriei fericite: „un crâmpei de inocenţă, un ciob de veselie, o fărâmă de creativitate şi o imensă nevoie de mirare…”, toate transpuse în spectacolul de vineri seară.

Serbarea „Crâmpei de curcubeu” a debutat cu grupul vocal al clasei a III-a D, urmat de monologul amuzant al Adelei Şulea (clasa pregătitoare A) şi de energicele majorete din clasa a IV-a A.

Spectacolul şcolarilor a fost presărat cu monoloage vesele, melodii ale copilăriei, reprezentaţii de karate, scenete de teatru, poezie, colaje folclorice, momente de dans, momente instrumentale – acordeon, acordeon, dans, pianină.

De la o mare sărbătoare, cum a fost cea de vineri, nu au putut lipsi momentele autentice de folclor, susţinute de micii, dar talentaţii interpreţi ai şcolii.Spectacolul s-a încheiat cu trupa Jar.

Serbarea şcolarilor a adus în scenă un demers artistic variat, elevii dovedind că frumuseţea lor este dublată de talent, inteligenţă şi creativitate, momentele pregătite fiind primite cu rânduri de aplauze de publicul spectator.

În organizarea spectacolului s-au implicat directorul adjunct Dumitru Moraru,  Raluca Alexa, Adriana Caliniuc, Maria Bestiuc Afanasov, Gabriela Apetrea, Elena Adrobotoaei şi Camelia Alexandriuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai merituoşi elevi ai Şcolii Gimnaziale „Miron Costin” au fost sărbătoriţi la final de an şcolar.
 Vizualizări articol: 2784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei mai merituoşi elevi ai Şcolii Gimnaziale „Miron Costin” au fost sărbătoriţi la final de an şcolar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de lăptucuță O pagină de carte, cu un veac şi mai bine în urmă: "Falnic şi luminos se ridică-n fundal blândul rege al atâtor înălţimi, vestitul Penteleu, cu cele mai grase păşuni, cu cele mai încântătoare şi mai bogate... Citeşte