Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2015 - Anul XX, nr. 106 (5918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nici mingea de meci nu mai e ce-a fost

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sigur că ne pare rău când vedem că în partea feminină a semifinalelor de la Madrid sunt prezente trei din primele patru favorite, aia lipsă fiind a noastră! Dar nici nu ne bucurăm mai puţin când vedem că Irina Begu începe şi ea să-şi ridice nivelul, ajungând pentru prima oară în carieră în sferturile unui turneu Mandatory. Aici a dat peste varianta-terminator a Kvitovei, dar pe care tot a împins-o în prelungirile primului set, meciul încheindu-se cu 5-7, 3-6. A adunat, deci, 8 game-uri, ceea ce capătă alt sens atunci când vedem că în semifinală marea Serena a strâns doar 6 game-uri, în timp ce în finală Kuzneţova (care o eliminase pe Şarapova) abia a câştigat 3! Kvitova chiar a defilat la acest turneu pe zgură, ea fiind recunoscută pentru performanţele pe iarbă, însă au mai fost şi alte jucătoare care şi-au ridicat nivelul, una dintre ele fiind Azarenka, aceasta neînţelegând nici acum felul în care a reuşit să piardă optimea cu Serena, de la trei mingi de meci legate pe propriul serviciu! Prevăd lupte crâncene la Roland Garros...

A mai fost cineva care a supravieţuit unor mingi de meci la Madrid, din fericire acesta a fost Florin Mergea, alături de coechipierul său, Bopanna, în semifinală. Iar în finala de duminică (ce tribune golaşe, totuşi!), perechea româno-indiană a plusat, salvând încă o minge de meci în super tie-break şi câştigând trofeul! Jucătorul nostru merită toată admiraţia pentru această călătorie spre vârful tenisului mondial, începută când nimeni nu mai credea în el. Pe tabloul de simplu masculin, tot trei favoriţi au fost în semifinale, doar Federer lipsind de la întâlnire. Acesta a fost victima unui tânăr furios, Kyrgios, într-un meci de pomină, cu trei tie-break-uri, cel decisiv încheindu-se cu 14-12 pentru australian, după multiple mingi de meci ratate de ambii jucători! Culoarul lui Federer a urmat o regulă interesantă, toţi cei care veneau din partea superioară a tabloului pierdeau în turul următor: Federer în faţa lui Kyrgios, Kyrgios în faţa lui Isner, Isner în faţa lui Berdych, Berdych în faţa lui Nadal, iar Nadal... oare o fi pierdut în faţa lui Murray, în finală?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici mingea de meci nu mai e ce-a fost.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nici mingea de meci nu mai e ce-a fost5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei