Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2015 - Anul XX, nr. 106 (5918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A murit pe munte

O femeie plecată în pelerinaj din ianuarie, găsită moartă pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 55 de ani, dată dispărută din luna ianuarie a acestui an, a fost găsită moartă pe masivul Rarău, în apropiere de drumul care duce de la cabana meteo spre zona „Popii Rarăului”. Trupul neînsufleţit era în stare avansată de putrefacţie, însă anchetatorii au stabilit în scurt timp identitatea persoanei. Este vorba de Olga Vaman, o femeie din municipiul Piatra Neamţ, care a plecat de acasă pe 10 ianuarie 2015, pentru a vizita mai multe mănăstiri şi schituri din Bucovina.

Descoperirea a fost făcută sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10.30, de un bărbat care trecea prin zonă. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă a Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Fiind vorba de o moarte suspectă, a fost solicitată şi efectuarea în regim de urgenţă a necropsiei.

Primele concluzii au fost că femeia, Olga Vaman, era decedată de aproximativ patru luni de zile. Aceasta avea un antebraţ smuls de animalele sălbatice şi multiple urme de muşcături. Cauza morţii a fost însă o insuficienţă cardio-respiratorie, pe fondul unor probleme cu inima. Căzută din cauza acestor grave probleme de sănătate, femeia nu a mai avut cui cere ajutor, fiind probabil şi ca hipotermia să fi condus la deces. Cert este că nu au fost identificate urme de violenţă sau alte indicii care să-i facă pe poliţişti să creadă că ar fi vorba de altceva decât de o moarte patologică.

Femeia plecase de acasă pe 10 ianuarie, iar câteva zile mai târziu membrii familiei, care nu au mai reuşit să o contacteze, au sesizat Poliţia, iar Olga Vaman a fost dată dispărută. O vreme familia a crezut că femeia a hotărât să stea o perioadă de timp la una din mănăstiri, iar fotografia sa a fost mediatizată în mass-media. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie plecată în pelerinaj din ianuarie, găsită moartă pe Rarău.
 Vizualizări articol: 4595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
O femeie plecată în pelerinaj din ianuarie, găsită moartă pe Rarău2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei