Google
 
luni, 11 mai 2015 - Anul XX, nr. 106 (5918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,7354 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2876 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Iulius Mall Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Mobilizare pentru amenajare spaţiului verde din faţa unei şcoli din Vicovu de Sus

Luni, 11 Mai 2015 (15:21:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Peste 60 de elevi şi adulţi au participat săptămâna trecută la amenajare spaţiului verde din faţa Şcolii Gimnaziale Nr. 3 din Vicovu de Sus (cartierul Plai), acţiune care se înscrie în cadrul Campaniei UNICEF “Hai la şcoală!”, care la nivelul judeţului Suceava se derulează, în perioada noiembrie-iunie 2015, prin proiectul UNICEF - CRIPS “Reţele comunitare pentru prevenirea şi combaterea abandonului şcolar”. Partener la acest proiect este Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava. Acţiunea “Sunt elev… sunt cetăţean al oraşului meu!”, desfăşurată la şcoala gimnazială din cartierul Plai, a avut ca scop mobilizarea membrilor reţelei comunitare locale, dar şi implicarea părinţilor şi elevilor (în special a elevilor aflaţi în risc de abandon şcolar) în acţiuni menite să dezvolte simţul civic şi responsabilitatea socială. 46 de elevi (copii din grupul ţintă al proiectului, care se află în risc de abandon şcolar) şi 16 adulţi (studenţi voluntari de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, părinţi voluntari, reprezentanţi ai Partidei Romilor, cadre didactice, conducerea şcolii, membri ai Reţelei Comunitare „Vreau să ştiu”, un reprezentant al Primăriei Vicovu de Sus, voluntari din cadrul DGASPC Suceava) au amenajat spaţiul verde din faţa şcolii, au plantat arbuşti ornamentali pe care elevii şcolii i-au adoptat şi pe care îi vor avea în monitorizare pentru a le face posibilă acomodarea în noul mediu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mobilizare pentru amenajare spaţiului verde din faţa unei şcoli din Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobilizare pentru amenajare spaţiului verde din faţa unei şcoli din Vicovu de Sus0.05

Shopping City Suceava
Denis
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Optik Tataru - Oftalmologie Ochelari Lentile Rame Optometrie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei