Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2015 - Anul XX, nr. 106 (5918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şocant

Un tată deprimat s-a spânzurat după ce fiul său s-a sinucis în acelaşi mod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie din Suceava pare să fi fost lovită de un cumplit blestem, un bărbat în vârstă de 59 de ani fiind găsit spânzurat în apartamentul în care locuia, la aproximativ două luni de zile după ce fiul său s-a sinucis în acelaşi mod. Bărbatul în vârstă de 59 de ani era într-o puternică stare de depresie, apropiaţii mărturisind că nu a putut să se împace cu gândul că şi-a pierdut fiul.

Apropiaţii au relatat că la înmormântare tatăl îndurerat a repetat în mai multe rânduri că va pleca şi el cât de repede pentru a fi alături de fiul său. 

 

Şi-a găsit tatăl spânzurat în casă, după ce şi-a pierdut şi fratele

Acum două zile, sâmbătă, un tânăr din Suceava a sunat disperat la 112, anunţând că şi-a găsit tatăl spânzurat în apartamentul în care locuia. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la „Ambulanţă”, însă pentru bărbatul în vârstă de 59 de ani, Ioan S., nu se mai putea face nimic. Fiul care este în viaţă a fost nevoit să-şi vadă tatăl mort, când durerea pierderii fratelui este încă foarte accentuată.

Bărbatul nu a suportat gândul că şi-a pierdut fiul şi, din păcate, a ales un mod cumplit de a scăpa de această suferinţă.

 

Tânărul s-ar fi sinucis din dragoste

Pe 11 martie a.c., unul din fiii săi, Dorin Ionuţ, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit spânzurat într-un garaj, lângă locuinţa familiei, în cartierul Obcini al municipiului Suceava. 

Apropiaţii au relatat că tânărul era într-o stare psihică precară după ce se despărţise de tânăra cu care a avut o relaţie şi cu care plănuia să se căsătorească. Chiar în ziua în care a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, tânărul de 25 de ani a fost la un cabinet de psihologie. Familia cunoştea starea în care se află tânărul şi a căutat să-l supravegheze aproape permanent. Scăpat de sub supraveghere pentru scurt timp, tânărul s-a dus însă în garaj şi s-a sinucis.

Tânărul cochetase o perioadă de timp cu fotbalul, evoluând la nivel de juniori republicani şi fiind considerat un sportiv de perspectivă de antrenorii suceveni.

 

Alte trei sinucideri de la începutul lunii mai

Un fapt îngrijorător este că acest ultim caz de sinucidere este a patra tragedie de acest gen înregistrată numai de la începutul lunii mai.

Într-un prim caz, un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat la Serviciul de Protecţie Civilă şi pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Suceava, a fost găsit spânzurat în subsolul blocului în care locuia. Bărbatul suferea de depresie, iar starea sa foarte proastă se accentuase în ultima perioadă de timp.

La finele săptămânii trecute, vineri, un alt bărbat a fost găsit spânzurat în cartierul Iţcani, într-o zonă izolată, în apropiere de calea ferată. Bărbatul în vârstă de 56 de ani lucra ca tehnician cadastral la Primăria comunei Hănţeşti, iar de luni, 4 mai, nu se mai prezentase la muncă. Asta în ciuda faptului că avea o perioadă extrem de aglomerată la serviciu. Două zile mai târziu bărbatul nu a mai ajuns nici acasă, fiind dat dispărut de membrii familiei. Şi în acest caz se bănuieşte că a fost vorba tot de o depresie, bărbatul mărturisindu-le unor apropiaţi că este copleşit de numeroasele probleme pe care le are de rezolvat la serviciu.

 

Un bătrân care şi-a dat foc a murit la Spitalul de Arşi

Tot săptămâna trecută a murit şi un bărbat în vârstă de 74 de ani, din cătunul Varvata, comuna Pârteştii de Jos. Acesta s-a sinucis într-un mod cumplit, încercând să-şi taie gâtul, iar apoi dându-şi foc. El a ajuns în stare forte gravă la spital, murind joi noapte la Spitalul de Arşi din Capitală.

Bătrânul era foarte deprimat pentru că era singur şi pentru că îşi pierduse fiul, bolnav de cancer, când acesta nu împlinise încă 40 de ani. 

Medicii psihologi au explicat în nenumărate rânduri că stările de depresie  ale persoanelor care au probleme de acest gen se accentuează puternic primăvara, în această perioadă înregistrându-se cele mai multe sinucideri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tată deprimat s-a spânzurat după ce fiul său s-a sinucis în acelaşi mod.
 Vizualizări articol: 7327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tată deprimat s-a spânzurat după ce fiul său s-a sinucis în acelaşi mod5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei