Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2009 - Anul XIV, nr. 133 (4119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La munca de sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În sfârşit, au ieşit şi ştiriştii de sport din sevraj... După această „silence of the mielu” impusă de alegerile europarlamentare, au făcut iarăşi buchet de microfoane dinaintea bărbiei despicate douglasian a lui Gigi Becali. La ştirile din sport paritatea a fost perfectă: una cu Becali, una cu restul lumii. Chelul şi-a dorit tichie de mărgăritar şi românii, generoşi, i-au oferit-o: l-au trimis în Parlamentul European! Ca să scape de el, cred eu, l-au trimis LA MUNCĂ! Căci una e parlamentul nostru şi altă mâncare de oaie parlamentul european. Îmi place să cred că acolo oamenii se supun programului, regulamentului, nu invers. Sper că acolo oamenii sunt activi, au sarcini, proiecte, nu moţăie prin fotolii. De-aia zic, ăsta e cel mai mare bine pe care (ş)i l-au făcut românii. Desigur, unuia obişnuit să facă toată ziua ce-l taie capul, să cheme televiziunile „la palat” când se plictiseşte, nu prea o să aibă stare, după cum n-a vădit nici o veleitate pentru statul în bancă la şcoală. Omul de acţiune, „de combinaţii”, e chemat acum să elaboreze legi (unii mai răuvoitori ar fi zis „să elucrubeze”!). Poate că, descurcăreţ cum îl ştim, o să repete figura aia magistrală cu Armata... Să dea terenul ăsta de aici, de la capu’ satului, pe unul echivalent în intravilan, aşa cam între Franţa şi Italia, ca să ne lipim şi de niscai Alpi şi de oleacă de Mediterană!
Presimt, deci, că o să-i cam iasă Europa pe nas muşteriului. Numai că nici n-o să-l vedem mintenaş înapoi fiindcă aici îl aşteaptă DNA-ul cu braţele deschise, iar asta sugerează deja nişte braţe încrucişate în contrapartidă. Aşa că mesajul lui Jiji către europeni nu poate fi decât unul voievodal: dacă voi n-o vreţi pe Steaua, eu vă vreau!
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La munca de sus.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La munca de sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei