Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2009 - Anul XIV, nr. 133 (4119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

EBA, invitată să-şi facă buletin de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fata cea mică a preşedintelui ţării, Elena Băsescu, este aşteptată să-şi facă buletin de Suceava. Invitaţia a fost lansată de prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei şi vine ca urmare a scorului foarte bun obţinut de independenta Elena Băsescu în judeţul Suceava.
„Municipiul Suceava este municipiul reşedinţă de judeţ unde Elena Băsescu a obţinut cel mai mare număr de voturi din ţară şi, aşa cum a primit carnetul de partid, aşteptăm să-şi schimbe buletinul şi să-şi facă buletin de Suceava”, a declarat Onofrei.
Mai mult, senatorul democrat-liberal consideră că mezina şefului statului ar trebui să-şi deschidă cabinet parlamentar în municipiul Suceava.
Orest Onofrei a ţinut să precizeze că judeţul Suceava este singurul judeţ din ţară care a dat doi europarlamentari şi crede că, dacă şi PSD Suceava ar fi avut un candidat pe un loc eligibil, ar fi ieşit şi acela. „Judeţul Suceava are doi europarlamentari, Petru Luhan şi Elena Băsescu. Sucevenii au votat masiv pentru Elena Băsescu, asimilând-o ca şi suceveancă prin părinţi şi bunici. A fost un vot dat de suceveni ca parte a regiunii de Nord-Est, regiune care are nevoie de sprijin foarte mare în Parlamentul European”, a mai spus Onofrei.
În municipiul Suceava, Elena Băsescu a obţinut 11,9% din voturi, iar la nivel de judeţ 7,5%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EBA, invitată să-şi facă buletin de Suceava.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 14 voturi
EBA, invitată să-şi facă buletin de Suceava1.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(10 iun 2009, 11:45:46
Lingusitor mic ce esti..:))

S-o plans base ca tu si flutur aveti buze reci
2.   INEPTIE trimis de
(10 iun 2009, 12:05:55
POATE AR TREBUI SA ITI FACI TU BULETIN DE BUCURESTI..................PENTRU MERITE DEOSEBITE IN CAMPANIE.............SUNTETI PENIBILI
3.   Idi(h)oata si idi(h)otii trimis de
(10 iun 2009, 12:29:14
Titlul comentariului ar putea fi titlul unui nou film despre penibilul din politica suceveana. Dupa ce ca se stie faptul ca Flutur si Lungu au indemnat pe toti acolitii lor din PDL Suceava sa voteze cu manzoaica de EBA, o analfabeta si gafeura innascuta, acu iese la rampa oligofrenul de Onofrei - killer-ul de copii in accidentul de masina de acum cativa ani - si da sfaturi prin presa. Idiotilor de la conducerea judetului daca nu ar fi votat-o ai vostri pe fii-ca chelului n-ar fi votat-o nimeni in Suceava. La ce fite are in cap si ce cunostinte are lipsa tot acolo, copchila aia sincer nu merita sa reprezinte Romania in PE. Mi-e rusine ca sunt roman si mai ales bucovinean si a trebuit sa asist vrand-nevrand la aceasta farsa electorala.
3.1  RE: Idi(h)oata si idi(h)otii trimis de
(10 iun 2009, 13:29:06
...si inca ceva! observati unde a avut mutanta de EBA scoruri mari...LA TARA!!!! Stiti care este de fapt toata smecheria cu eba? ca sa fie sigur basescu de voturi a bagat-o pe fi-sa in fata chipurile independenta...sa vada unde va merge si la prezidentiale cu turismul...! sigur aia din adancata sau de aiurea unde a facut plodul prezidential scor de scor habar nu au macar cine este eba...sa nu imi spuneti ca s-a rupt baseasca sa mearga in campanie acolo...! oricum fluturele creste pe zi ce trece in ochii faraonului de la bucuresti...intai semnaturile apoi voturile...halal! cred si eu ca vor sa faca mutanta cetaten de onoare! macar de nu ar mai spune ca Bucovina este tara padurilor si a manastirilor...mai bine ar suna a pupatorilor de funduri prezidentiale...sa vina sa vada toata lumea cum se face asta cu simt de raspundere...!

4.   Marea cacialma trimis de
(10 iun 2009, 13:12:25
ore un om normal poate crede ca fica presedintelui ar fi putut obtine un astfel de scor la suceava ,daca nu era ajutata de flutur si ordinile dictatoriale date la slugarnici de primari pdl Ordinul suna cam asa pt. EBA cate 10 voturi in fiecare sectie.
5.   Rusine trimis de
(10 iun 2009, 13:16:40
Rusine sa va fie, va furati caciula singuri.
6.   Vorbe imb�rligate, sperante desarte! trimis de
(10 iun 2009, 13:52:27
Tot raul spre bine, s-ar putea spune, daca ,,binele'' facut, s-ar rasfringe spre binele judetului si implicit al nostru! Dar, dupa cum se vede este rau: vezi strazile cre se deterioreaza pe zi ce trece, promisiunea ca aeroportul SV va avea legatura aeriana cu Venetia si Viena, etc?!...

Vorbe imb�rligate, sperante desarte! Sa traiti bine, fara speranta!
7.   Auzi ba Orest Onofrei trimis de
(10 iun 2009, 14:01:09
du-te si cauta copacul dianei malos
8.   Auzi baaaa ilieee... trimis de
(10 iun 2009, 14:05:18
lasa prostiile si faceti si voi o parcare in orasul asta. cu cat mai multe etaje. sunteti in stare ? ca la furat alegeri sunteti primii.
9.   CE ACRE SUNT PORTOCALELE EBA trimis de
(10 iun 2009, 18:34:45
SUNT APOLITIC SI SINCER SA VA SPUN NICI NU AM MERS LA VOT DEOARECE MIE IMI ESTE SCARBA SCARBA DE POLITICIENII CARE CONDUC DESTINELE ROMANILOR DUPA 89 .

ACEST GUVERN ESTE CEL MAI PROST SI IMBECIL DIN TOATE CA TE AU FOST PANA ACUM DEOARECE AU MAI DAT IN PLUS SI O ORDONANTA CARE PREVEDE BLOCAREA TUTUROR POSTURILOR BUGETARE FARA SA LE PESE DE TINERII CARE TERMINA O FACULTATE SI CARE VOR CAUTA UN POST IN SPECILIZARILE LOR LA STAT SI NU NUMAI.

SE POATE OBSERVA DEZINTERESUL GUVERNULUI BOC FATA DE OAMENI DE TINERI SI MINCIUNILE ARUNCATE DE CELE DOUA PARTIDE IN CAMPANIILE ELECTORALE .

CAT DESPRE MEZINA SEFULUI STATULUI AS PUTEA SA SPUN CA NU PUTEA SA AJUNGA EUROPARLAMENTAR FARA JOCURILE DE CULISE PRODUSE IN LABORATORUL PDL SUCEAVA CONDUS DE GH.FLUTUR SI COMPANIA .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei