Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 67 (5274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lumea bandelor internaţionale, prezentată în seria "Secretele gangsterilor", la Discovery Channel

 

Discovery Channel difuzează, începând din 21 martie, în fiecare joi, de la ora 22.00, seria "Secretele gangsterilor", ce îl urmăreşte pe fostul şef mafiot Lou Ferrante, care pătrunde în comunităţi de gangsteri, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Programul "Secretele gangsterilor" va avea premiera pe Discovery Channel în 217 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia-Pacific şi America Latină. În România, programul va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 22.00, începând de joi.

 Seria "Secretele gangsterilor" cuprinde 5 episoade a câte 60 de minute. În "Secretele gangsterilor", Lou Ferrante - odinioară el însuşi un şef mafiot din New York - îşi foloseşte măiestria şi cunoştinţele "din interior" pentru a pune într-o nouă lumină culturi foarte diferite, personaje şi modalităţi de operare ale unor bande din El Salvador, Filipine, New Mexico, Italia şi Polonia. Aceste grupări au adesea coduri de conduită care dictează regulile atât în închisoare, cât şi "afară". Deşi operează, se dezvoltă şi prosperă în spatele gratiilor, aceste bande continuă să terorizeze şi să controleze chiar şi comunităţile de dincolo de zidurile închisorii.

 Ferrante explică originile acestor grupări, istoria, reţelele de influenţă care se dezvoltă, motivaţiile şi înclinaţiile politice, prezentând totul până în cele mai mici detalii, cu intuiţia şi pasiunea unui om care cunoaşte această lume, abordând subiectul într-o manieră cu totul inedită. El trăieşte alături de deţinuţi, stă de vorbă cu gardienii, se împrieteneşte cu membri ai acestor bande şi se întâlneşte cu "soldaţi" de la cel mai înalt nivel, urmărind traseele şi sferele de influenţă ale fiecărei bande - din închisoare până în lumea exterioară. În plus, Lou discută cu membri importanţi ai bandelor şi cu familiile acestora, pentru a oferi perspectiva unui iniţiat asupra unei lumi clandestine.

 "«Secretele gangsterilor» oferă acces în exclusivitate la adevărate imperii care operează în interiorul acestor culturi şi dincolo de ele", a declarat Elizabeth McIntyre, vicepreşedinte Production&Development, Factual Programming, Discovery Networks International. "Cunoştinţele şi pasiunea, riscurile şi provocările pe care şi le asumă Lou ne oferă o percepţie complet nouă asupra lumii crimei organizate. Am mai văzut în trecut filme artistice şi seriale regizate pe baza unor scenarii despre viaţa de mafiot, dar explorând acum aceste operaţiuni dincolo de stereotipuri, publicul din întreaga lume va reuşi să înţeleagă în mod real şi convingător acest fenomen", a adăugat Elizabeth McIntyre.

 "Secretele gangsterilor" este un program produs pentru Discovery Networks International de către NERD TV. Pentru Discovery Networks International, Elizabeth McIntyre este producătorul executiv, iar pentru NERD TV, Jago Lee este producătorul executiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lumea bandelor internaţionale, prezentată în seria "Secretele gangsterilor", la Discovery Channel.
 Vizualizări articol: 1013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lumea bandelor internaţionale, prezentată în seria "Secretele gangsterilor", la Discovery Channel5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei