Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 67 (5274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Celebri pe internet

Câţiva elevi ai Liceului cu Program Sportiv se dezlănţuie haotic pe Harlem Shake, în laboratorul de franceză al şcolii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Fenomentul Harlem Shake a cuprins şi elevii unităţilor şcolare din judeţ. Câţiva elevi de clasa a X-a din cadrul Liceului cu Program Sportiv Suceava au vrut să devină celebri pe internet cu propria versiune a dansului Harlem Shake, aceştia dezlănţuindu-se pe celebra melodie. Ca spaţiu de desfăşurare au ales laboratorul de franceză, sala în care aceştia îşi desfăşoară cursurile zi de zi. Ulterior, isprava a fost postată pe internet, înregistrarea adunând peste 100 de „like”-uri şi zeci de comentarii.

33 de secunde durează întreaga filmare, destul ca elevii să se dezlănţuie şi să doboare câteva bănci şi scaune din sala de clasă. Cu tricoul scos şi cu picioarele pe una din băncile clasei, Ionuţ C., unul dintre elevii liceului, dă tonul dansului, după care alţi colegi i se alătură entuziaşti şi energici, o febră nebunească de dans cuprinzându-i rapid pe liceeni. Urmează câteva secunde de dans dezordonat în care elevii febrili dau necontenit din mâini şi izbesc cu picioarele mobilierul sălii de curs. Spectatori la întreaga harababură sunt ceilalţi elevi ai clasei, care nu se pot potoli din râs. Filmuleţul a fost postat în după-amiaza zilei de luni, 18 martie.

Important de menţionat este faptul că unul dintre „dansatori” susţine că întreaga coregrafie a fost realizată în ora de engleză, acesta menţionând că „O sa facem un remake, că ăsta n-a ieşit prea bine. Până atunci amuzativă cu ce am făcut în ora de engleză”. Câteva rânduri mai jos, acesta mai adaugă: „Ne-am grăbit pentru că trebuia să se întoarcă profesoara!”.

 

„Să vezi când îl vom face pe trecerea d pietoni..=))”

Năpădiţi de zeci de laude din partea colegilor şi a prietenilor, protagoniştii sunt încurajaţi febril să repete întreaga ispravă, dar nu oriunde, ci chiar pe o trecere de pietoni. „Trebuie să refacem unu mai bine organizat”, consemnează într-un comentariu online Ionuţ C.. „Să vezi când îl vom face pe trecerea d pietoni..=))”, îi dă replica un alt coleg de „coregrafie”, Ciprian J..

Un alt prieten din spaţiul virtual dă chiar un sfat pentru următorul moment de Harlem, pe care îl plănuiesc elevii. Acesta postează: „nar fii rau să se facă dar să fie unu care să cordoneze să dirijeze cum să faceţi aceeastă colegrafie, doar să fie organizat”. Un altul completează: „dacă mai aveţi timp la dispoziţie să mai ancercaţi să reluati aceest film”.

„Clasa de nebuni! Bravo! distrugeţi tot! au scoala şi victor ponta fonduri! Bravoo”, apreciază performanţa un alt postac.

Nostalgic, un alt prieten de pe Facebook îşi exprimă regretul că nu a putut fi prezent la momentul de dans: „păcat că nus acolo că făceam un film să moară duşmanu de ciudă, ce film bun scoteam pe yutube”. Un alt set de replici pune în discuţie o eventuală reacţie a conducerii şcolii.

 - „Doamneee. moor :))). Îţi dai seama ce-a zis directorul când v-a văzut pe camera =))))”.

- „Cum sa vadă radu ..dac vede neam ras ..ne luam adio de la sportiv..:))))”.

- „Dac vede diriga, împlinesc 25 de ani şi tot în clasa 10 rămân„, nebuni suntem wa:)))”.

Alte comentarii sunt: „se aude banca trântind :)))) .. parca-i cutremur”, „uaaaa dărâmaţi şcoala :))), nebunilor, biniditat băieţi”.

 

Isprava îi va costa scump pe elevii implicaţi

Noul curent de dans, Harlem Shake, s-a dovedit a nu fi şi pe gustul conducerii Liceului cu Program Sportiv care, în urma vizionării filmuleţului, a promis că elevii vor fi sancţionaţi disciplinar.

Potrivit directorului adjunct al liceului, Cristina Lohănel, „este foarte urât ceea ce s-a întâmplat, iar conducerea şcolii va lua măsuri. Un astfel de comportament trebuie pedepsit. Vom aplica prevederile regulamentului de ordine interioară. Dacă elevii sunt la prima abatere, şcolarii pot primi fie o observaţie verbală, fie o mustrare scrisă. Părinţii vor fi înştiinţaţi în scris de această întâmplare. Mai mult de atât, în funcţie de ceea ce hotărăşte dirigintele clasei, pentru respectivii elevi se poate întocmi un referat care să fie pus în discuţie în Consiliul profesoral”.

Acesta a mai declarat că imaginile surprinse de camerele de supraveghere vor fi urmărite cu atenţie pentru identificarea elevilor implicaţi.

„Este prima situaţie de acest gen cu care ne confruntăm.  Mă îndoiesc că acest video a fost filmat în ora de engleză, poate este înregistrat înainte de a începe ora, în pauză”, a mai declarat Cristina Lohănel.

Imediat după ce conducerea şcolii a fost sesizată de acest eveniment, filmuleţul postat pe Facebook a fost şters. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câţiva elevi ai Liceului cu Program Sportiv se dezlănţuie haotic pe Harlem Shake, în laboratorul de franceză al şcolii.
 Vizualizări articol: 7243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 11 voturi
Câţiva elevi ai Liceului cu Program Sportiv se dezlănţuie haotic pe Harlem Shake, în laboratorul de franceză al şcolii2.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pokemoni... trimis de
(22 mar 2013, 18:23:34
Faptul ca a intervenit presa e benefic, pentru ca ii determina pe cei de la conducerea scolii sa ia masuri. Se poate face Harlem Shake si civilizat fara a distruge mobilierul scolii. Si sincer, daca se organiza ceva pe terenul de fotbal sau in curtea scolii nu cred ca avea cineva ceva impotriva. Dar dragii de ei au vrut in clasa, ca sa fie filmati cu doua camerelaughing si acum tot lor le sare mustaru. Bravo baieti! Sunteti cool daca sariti pe banci ca primatele.winking
2.   Sunt de plans acesti copii trimis de
(22 mar 2013, 20:05:44
Copiii acestia sunt de plans. Vad ca Pavel Ionut Cezar este revoltat ca i s-a stricat imaginea, ca a fost afectata imaginea scolii si a clasei. Nu conteaza ce a facut el, vinovati sunt altii. Mai copile, dar ca te-ai urcat cu picioarele pe banca si apoi v-ati postat pe youtube realizarile, pentru asta cine e vinovat? Tot cei de la ziar? Daca faceati toate astea in clasa, pentru voi, pentru sufletul vostru, si ramaneau in clasa, nu se intampla nimic. Dar ati vrut sa va dati mari, sa aratati cine sunteti voi, sa va vada tot poporul pe yotube. Ziaristii sunt vinovati pentru asta? Voi chiar nu aveti simtul raspunderii? Ati gresit, platiti. Asta-i viata. Nu trebuie sa cautati vinovati pentru greselile voastre. Chair nu v-au invatat asta parintii?
Cu oameni ca tine, vai de viitorul acestei tari! Sper, insa, ca sunt cat mai putine exemplare bipede asemeni tie prin liceele sucevene.
3.   Comentariu trimis de
(22 mar 2013, 21:36:16
Catastrofe , fara pic de cultura si bun simt, asta scot pe banda liceele din Romania, rezultatul reformelor din pseudo invatamantul nostru , a indivizilor politizati care-l conduc, a non culturii si non valorilor promovate de media romaneasca, pe toate canalele .
Semeni vant.....vom culege furtuna..... daca nu chiar culegem acum!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei