Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 67 (5274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Deputatul Radu Surugiu anunţă că a început demersurile pentru reluarea lucrărilor la pârtia de schi de pe Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul PNL de Suceava Radu Surugiu a anunţat că a început demersurile în vederea obţinerii fondurilor necesare pentru finalizarea lucrărilor la primul tronson al pârtiei de schi de pe Rarău. Radu Surugiu a precizat că a făcut o interpelare către ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri şi turism, Maria Grapini, în care solicită informaţii cu privire la posibilitatea finanţării acestei investiţii. El a arătat că în momentul de faţă trebuie clarificată problema finanţatorului. Radu Surugiu a spus că pârtia de schi de pe Rarău a fost finanţată de fostul Minister al Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar în momentul de faţă există două ministere, cel Dezvoltării Regionale, condus de Liviu Dragnea, şi cel a Turismului, condus de Maria Grapini. „Acum trebuie lămurită foarte clar situaţia juridică şi către ce minister revine această investiţie”, a precizat deputatul liberal.

El a arătat că pentru finalizarea lucrărilor la primul tronson al pârtiei de pe Rarău ar mai fi nevoie de aproximativ 20 de milioane de lei.

Radu Surugiu a mai declarat că pentru cel de-al doilea tronson al acestei pârtii, Primăria Câmpulung Moldovenesc are la dispoziţie suprafeţele de pădure necesare pentru a fi date la schimb pentru terenul inclus în sit-ul „Natura 2000” pe care ar urma să fie construită pârtia.

„Trebuie să vedem cum putem să extragem acea zonă pentru a permite defrişările şi continuarea lucrărilor în aria protejată. Şi trebuie să vedem care e procedura legală. În acest moment autoritatea locală a luat în calcul alte zone de pădure care pot fi date la schimb în locul acelei zone protejate. Sperăm să rezolvăm aceste probleme cât mai curând, în funcţie de răspunsurile de la ministere”, a spus Surugiu.

Deputatul PNL a subliniat că pârtia de schi de pe Rarău este o investiţie extrem de importantă atât pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc, cât şi pentru întreg judeţul. Radu Surugiu a arătat că din informaţiile pe care le are, există deja 60 de solicitări pentru construcţia unor pensiuni şi hoteluri la baza pârtiei. „Am preluat şi susţin realizarea acestui proiect, pentru că este extrem de important pentru Câmpulung Moldovenesc. Şi mă bucur că primarul Mihăiţă Negură înţelege importanţa acestui proiect şi se implică la modul cel mai serios pentru a debloca această investiţie”, a spus Radu Surugiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Radu Surugiu anunţă că a început demersurile pentru reluarea lucrărilor la pârtia de schi de pe Rarău.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 12 voturi
Deputatul Radu Surugiu anunţă că a început demersurile pentru reluarea lucrărilor la pârtia de schi de pe Rarău3.9512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce diferenta intre administratii trimis de
(22 mar 2013, 11:13:53
Acum un an Flutur venea si zicea: am OBTINUT banii pentru investitii!

USLul vine azi si zice: am CERUT banii pentru investitii! dar stati ca suntem asa de bengosi ca nici nu stim daca i-am cerut de la cine trebuie. Stati un pic sa ne lamurim si revenim in cateva luni. Pana la toamna sigur CEREM banii de la cine trebuie. Dar sa stiti ca ne ocupam, suntem activi, facem PR prin ziare. stay tuned, more will follow.

Si noi ce sa credem !?!?!
2.   ))))))) trimis de
(22 mar 2013, 12:04:02
surugiu si negura faceti o echipa buna de tot pana la toamna descoperiti de unde puteti cersi ceva bani iar in 2014 demaram lucrarile urmand ca in 2017 sa fie gata, A ti avut 6 luni de iarna sezonul acesta cati bani s ar fi facut cu ajutorul telecabinei sau nu a ti studiat studiile din s.f.dar preferati sa stati cu mana intinsa in loc sa puneti mintea la contributie,totusi mult succes va doresc.PS nu faceti declaratii numai de dragul de a aparea in presa, va veti pierde f.rapid credibilitatea
3.   De unde bani??? trimis de
(22 mar 2013, 12:49:40
Ha ha ha, o să-l dea ăia de la Guvern pe ușă afară. "Ce mă, și tu ai venit la cerșit bani?!" Adio investiții cu USL-ul la putere.
4.   INTERPELARE trimis de
(22 mar 2013, 13:43:09
D-LE DEPUTAT,
DE CE NU O LUATI CU INCEPUTUL???DE CE S-A SCHIMBAT PROIECTUL CU PARTIA???
CINE SUPORTA COSTURILE PRIMULUI PROIECT GRESIT???S-A GRESIT INTENTIOPNAT ACEST PROIECT,CA SI IN CAZUL CENTR.TERMICE???CITAM DIN ,,BULETIN INFORMATIV VAMPULUNGEAN[FITUICA A CL,IN 2EXEMPLARE,IN TOTAL],ASADAR:
,,PROIECTANTII DIN CADRUL ,,UTILITATI-BLA-BLA-BLA''NU AU AVUT IN VEDERE ACEST ASPECT[FUNCTIONAREA ALTERNATIVA-2 TIPURI DE COMBUSTIBILI],CARE A ADUS PREJUDICII CETATENILOR DIN MUNICIPIU''!!!
NU VRETI D-LE DEPUTAT,CA IMPREUNA CU PRIMARUL SA RECUPERATI ACESTE PREJUDICII SI BANII SA-I FOLOSITI LA PARTIE???
CAT DESPRE ABERANTUL SCHIMB DE PADURE,TREBUIE LOGIC SA DATI O ALTA REZERVATIE LA SCHIMB,DACA O AVETI[!!!]IAR DACA NU,VA RECOMANDAM SA DEFRISATI DE ACASA DE LA DVS SI DE LA PRIMAR,ASTA TOT IN CAZUL IN CARE AVETI CE DEFRISA.NU AJNGE JAFUL SILVIC DE LA BOTUSU MARE,OBCIOARA,CARLIBABA,ETC???
VA SOSI MOMENTUL CAND CEI IMPLICATI VOR TREBUI SA RASPUNDA,DOAR NU OR FI AVAND PROTECTIE SPECIALA IN ROMANIA,UE SI UNIVERS!!!
5.   INTREBARE trimis de
(22 mar 2013, 13:56:16
DE CE NU VINDETI LA LICITATIE,IMPUNATOAREA SI INUTILA CONSTRUCTIE A ,,INSP. DE STAT IN CONSTRUCTII'' DIN STR.M. EMINESCU,LANGA BLOCUL TURN???
SI DE ACOLO PUTETI OBTINE CEVA BANI,SI ASA ZACE NEFOLOSITA.
ARBOPRII DEFRISATI DIN GUBERNA,AU FOST TRIMISI LA HUMOR PTR CONFECTIONAREA DE SCHIURI???DE ACEEA VA STROFOCATI CU PARTIA???
6.   COMPLETARE trimis de
(22 mar 2013, 14:02:50
CAND SPONSORII DIN CAMPANIE ISI PIERD RABDAREA SI NORMAL CA LUCRURILE SE PRECIPITA,NUMAI CA PE NOUA,, PISTA PTR BICICLETE'' INCA NEINCEPUTA,CIRCULA UN ZVON,PE CONTRA-SENS,PRECUM CA TOATA AFACEREA CU PARTIA ESTE DEJA ,,OCHITA'' DE UN AFACERIST LOCAL.RAMANE DE VAZUT!
POATE ,,CINEVA'' ESTE CHIAR INTERESAT SA NU OBTINETI BANII NECESARI[NOI VA DAM TOTUSI SURSA FINANCIARA],ASTEPTAND SA VA INTINDA O ,,MANA DE AJUTOR''.
UN WEEK-END CANICULAR!
7.   INTREBARI INTREBATOARE DE WEEK END trimis de
(22 mar 2013, 15:02:36
CE INCASARI FULMINANTE AU AVUT IN ACEASTA IARNA PARTIILE INSORITE DIN HUMOR SI MALINI???
SUNTETI SIGURI CA IN AFACEREA PARTIEI DE LA C-LUNG,SIT 2000 NATURA,AR DORI SA,,BENEFICIEZE'' DE CATEVA PLANGERI PENALE SAU DE UN SCANDAL CHIAR INTERNATIONAL???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei