Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2012 - Anul XVII, nr. 6 (4911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iubirea la an nou – horoscopul dragostei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

2012 şi-a intrat deja în drepturi şi cei mai mulţi dintre noi, chiar dacă suntem singuri sau în cuplu, ne întrebăm cum va fi acest an, mai ales în plan amoros

În cazul în care vă întrebaţi ce vă rezervă acest an în ceea ce priveşte dragostea, dacă va fi liniştit sau mai agitat, site-ul it.lifestyle.yahoo.com încearcă să vă dea o mână de ajutor. În funcţie de fiecare zodie, acest an vă rezervă şi perioade mai prielnice şi altele ceva mai „aride”, dar şi perioade când veţi avea ocazia să trăiţi aventuri interesante. Oricum ar fi, cert este că fiecare zodie va avea momentele ei de aur. Iată în cele ce urmează ce vă rezervă astrele în materie de amor în acest an.

Berbec

Aventuroşi şi excitabili, Berbecii vor avea un început de an foarte bun graţie prezenţei lui Venus în Vărsător şi a lui Mercur în Săgetător. În general, însă, în plan sentimental îi aşteaptă câteva luni destul de dificile, cel puţin până când Marte se va muta în Fecioară şi Jupiter va fi în Taur. La începutul anului, Berbecii încă singuri vor avea ocazia unor întâlniri cu adevărat pozitive. Până în iunie, însă, această poziţie va accentua înclinaţia spre polemici a acestor nativi şi vor apărea diferite conflicte în cuplu. Situaţia însă se va schimba după ce Jupiter, planeta fericirii, va trece în Gemeni.

Taur

Siguri, conservatori şi pasionali, Taurii vor trăi, mai ales în primele luni ale acestui an, un moment pozitiv. Armonia în cuplu şi situaţii favorabile pentru nativii singuri vor fi doar câteva dintre aspectele unui an cu totul special, mai ales din punct de vedere sentimental şi pasional, cel puţin până când Martie, planeta erosului, se va muta în Fecioară. După aceea, veţi fi mult mai liniştiţi, chiar dacă între august şi octombrie vor mai apărea flirturi şi situaţii destul de „picante”.

Gemeni

Pentru neliniştiţii Gemeni va fi un an destul de agitat, cu multiple întâlniri, chiar dacă unii dintre dumneavoastră şi-ar putea dori un pic mai multă stabilitate. În cuplu, veţi fi un pic agitat, mai ales în perioada în care Venus va fi în zodia Peştilor, cu momente de confuzie şi de conflict, însă lucrurile se vor linişti când astrul iubirii va trece în zodia Berbecului. Punctul maxim va fi atins la jumătatea lunii, când Venus va intra în Gemeni. Vor urma câteva luni interesante, chiar dacă neliniştea dumneavoastră înnăscută se va lovi de dorinţa de a vă aşeza la casa dumneavoastră. Staţi liniştit, ocaziile nu vor lipsi şi veţi avea un an pozitiv şi plin de noutăţi.

Rac

Sentimentele şi iubirea vor fi foarte importante pentru romanticii şi rezervaţii Raci. În primele luni ale anului, nativii acestei zodii vor fi neobişnuit de distraţi şi neliniştiţi, mai ales în ianuarie, atunci când Venus va fi în Vărsător. Apoi vă veţi linişti şi veţi avea parte de momente cu adevărat magice în cuplu, odată cu trecerea lui Venus în zodia Peştilor, după care neliniştea îşi va face din nou simţită prezenţa, odată cu trecerea aceleiaşi planete în Taur. Oricum ar fi, farmecul şi persuasiunea dumneavoastră vor funcţiona la capacitate maximă tot anul şi, în ciuda proverbialei firi visătoare şi a susceptibilităţii înnăscute, nativii singuri din Rac vor face cuceriri pe bandă rulantă, în timp ce aceia implicaţi într-o relaţie se vor gândi la căsătorie.

Leu

Atenţie la excese şi la iubirile fulgerătoare mai ales pentru Leii singuri, care vor începe poveşti de iubiri şi aventură cu impulsivitate şi rapiditate. Atmosferă foarte tensionată în cuplu, însă, deşi conflictele cu partenerul nu vor lipsi, situaţia se va rezolva rapid. Începând cu luna iunie, atunci când Jupiter va intra în Gemeni, veţi fi mai norocoşi, mai comunicativi şi mai puţin posesivi şi autoritari.

Fecioară

Foarte prudenţi şi realişti, nativii din Fecioară vor avea nevoie de multă răbdare în acest an. Satisfacţiile vor apărea abia în ultima parte a anului, iar în restul timpului, pe plan sentimental va fi o perioadă destul de dificilă, chiar dacă plină de „stimuli” şi emoţii puternice. Deşi sunteţi rezervat şi timid, farmecul dumneavoastră îşi va face simţită prezenţa, astfel că ocaziile nu vor lipsi, mai ales la începutul anului, când prezenţa lui Neptun în semnul Peştilor va mări nivelul de emotivitate şi senzualitate. În cazul în care veţi renunţa la obişnuitele suspiciuni, veţi avea parte de momente cu adevărat speciale.

Balanţă

Nesiguri şi nehotărâţi, nativii din Balanţă alternează frivolitatea cu certitudinile, iar anul va începe în forţă, pentru ca apoi să se stingă şi să se reaprindă la intensitate maximă în lunile succesive. Un an un pic schimbător, dar pozitiv, în care simţul estetic fin al Balanţelor se va confrunta cu necesitatea primară de a evita singurătatea, de care se tem atât de mult aceşti nativi sociabili şi egocentrici. Început bun în ianuarie, cu Venus în Vărsător, şi plin de pasiune, iar din 5 iulie şi până la sfârşitul lui august, când Marte este prezent în Balanţă, vi se pregăteşte o vară pasională şi intensă.

Scorpion

Pasionali şi seducători de la Mama Natură, vor avea parte în februarie de mai multă inspiraţie, fiind mult mai romantici decât de obicei, dar şi mai puţin agresivi. În aceste luni sunt prevăzute cuceriri importante, dar şi momente în care vor fi nevoiţi să depune eforturi importante pentru a fi pe placul partenerului. Oricum ar fi, prezenţa lui Jupiter în Taur şi apoi în Gemeni va face ca acest an să fie mult mai uşor şi mai plăcut pentru Scorpioni decât anul precedent. Va fi un an destul de animat mai ales pe plan amoros, când, din 24 august, Marte va intra în zodia Scorpionului, unde va rămâne până pe 5 octombrie.

Săgetător

Aventuroşi şi generoşi, Săgetătorii vor avea un început de an mai reflexiv şi controlat, în timp ce în a doua jumătate a anului vor fi mult mai agitaţi şi mai neliniştiţi. Aşadar, pe plan amoros, va fi un an foarte schimbător, în care va creşte nevoia de contacte umane şi de noutăţi. Prezenţa lui Marte în Balanţă, începând cu luna iulie, va face ca aceşti nativi să fie mult mai extrovertiți, dar, în acelaşi timp, va spori instabilitatea în cuplu, unde, mai mult decât de obicei, nu vor suporta restricţiile şi gelozia. Între octombrie şi noiembrie, vor fi deosebit de energici şi seducători, atunci când Marte le va mări farmecul şi puterea de seducţie.

Capricorn

Mult mai sociabili şi mai comunicativi decât de obicei, austerii Capricorni vor avea parte de un an plin de ocazii, dar şi un pic agitat, mai ales din momentul în care Venus şi Jupiter se vor muta în Gemeni. Aşadar, primele luni din an, dar şi ultimele două, începând cu 18 noiembrie, vor fi ideale pentru a face cuceriri şi pentru a vă lansa în noi experienţe amoroase şi erotice, în general. Nativii singuri, dar şi cei implicaţi într-o relaţie vor avea un an intens şi mai puţin liniştit decât cel precedent, cu toate avantajele şi dezavantajele care decurg de aici.

Vărsător

Nonconformiştii Vărsători vor avea un început de an foarte promiţător, iar prezenţa lui Venus în zodia lor va aduce un plus de senzualitate şi emotivitate. Din acest motiv, Vărsătorii, care de obicei sunt ceva mai detaşaţi şi foarte cerebrali, vor fi mult mai romantici decât de obicei. Persoanele singure vor avea parte de o vară destul de agitată, cu Marte prezent în Balanţă şi Jupiter în Gemeni, acestea aducând multe noutăţi şi întâlniri interesante.

Peşti

Visători şi un pic pasivi până la sfârşitul verii, Peştii vor trăi momente dificile în cuplu la începutul anului, chiar dacă, din februarie, Neptun va intra în zodia lor şi va aduce un plus de altruism şi empatie, mai ales în cuplu. Vor avea parte de câteva luni intense şi un pic dificile, dar odată cu sosirea toamnei se prevăd noutăţi plăcute mai ales pentru nativii fără „pereche”, care după o perioadă de singurătate vor regăsi pofta de viaţă şi energia. Surprize plăcute sunt anunţate mai ales în a doua jumătate a anului, când nativii acestei zodii vor trăi momente cu totul deosebite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iubirea la an nou – horoscopul dragostei.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iubirea la an nou – horoscopul dragostei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei