Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 ian 2012 - Anul XVII, nr. 6 (4911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Istoria lumii de la Big Bang până în prezent" - cea mai descărcată carte online în 2011, în România

"Istoria lumii de la Big Bang până în prezent", de Cynthia Stokes Brown, este cea mai descărcată carte electronică a anului 2011, în România, informează un comunicat remis MEDIAFAX de reprezentanţii platformei Elefant.ro.

Pe locul al doilea în topul descărcărilor se află volumul "Solar", de Ian McEwan, urmat de "Jurnalul fericirii", de N. Steinhardt, "Litera din scrisoarea misterioasă", de Alex Leo Şerban, şi "Slăbeşti mâncând", de Gabriela Man.

Topul 10 al descărcărilor de cărţi electronice este completat de titlurile: "Perfecţiune", de Julie Metz, "Wolf Hall", de Hilary Mantel, "Cartea şoaptelor", de Varujan Vosganian, "Trei într-o barcă", de Jerome K. Jerome, şi "Sunt o babă comunistă", de Dan Lungu.

În luna decembrie, românii au descărcat peste 4.000 de cărţi electronice de pe platforma elefant.ro. Cifra este cu atât mai impresionantă cu cât peste o treime din cumpărători au fost reprezentanţi ai diasporei româneşti.

O altă cifră record este reprezentată de descărcarea aplicaţiei Elefant eBooks Reader pentru iPad şi iPhone - peste 6.000 de utilizatori şi-au petrecut sărbătorile citind cărţi în limba română pe dispozitivele proprii.

"Luna decembrie a confirmat aşteptările cu care am lansat, la sfârşitul anului trecut, platforma de carte digitală de pe Elefant.ro. eBooks devine astfel a doua cea mai accesată secţiune şi ne întăreşte convingerea că numărul mic de posesori de dispozitive dedicate lecturii digitale de până acum a fost cauzat de lipsa unei oferte serioase de carte electronică. În ultima lună, pot confirma că Elefant.ro a înregistrat o triplare a comenzilor de dispozitive tip eReader", a declarat Vlad Puescu, Digital Project Manager Elefant.ro.

"În momentul de faţă, avem în pregătire aplicaţia Elefant Reader pentru dispozitive Android. Alături de versiunea pentru iPad şi iPhone, aplicaţia Elefant Reader va acoperi peste 90% din piaţa de tablete şi smartphone-uri din România, oferind posibilitatea de a citi cărţi în limba română pe toate dispozitivele importante", spune Vlad Puescu.

În luna noiembrie a anului trecut, Elefant.ro a lansat cea mai mare platformă digitală de carte electronică în limba română. În prezent, colecţia numără peste 600 de volume publicate la edituri prestigioase precum Polirom, Litera, Corint, Nemira şi Niculescu. Majoritatea titlurilor disponibile sunt cărţi de ficţiune (aproximativ 60% din ofertă), urmate de non-ficţiune (30%), carte de specialitate şi manuale şi materiale auxiliare şcolare (10% din titlurile disponibile).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Istoria lumii de la Big Bang până în prezent" - cea mai descărcată carte online în 2011, în România.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Istoria lumii de la Big Bang până în prezent" - cea mai descărcată carte online în 2011, în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei