Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2011 - Anul XVI, nr. 275 (4873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tendinţele anului 2012 în fitness şi sănătate

Noile tendinţe în domeniul sănătăţii şi fitness-ului, pentru anul viitor, sunt prezentate de specialiştii unui lanţ de săli de sport din Londra, pentru Huffington Post.

 

Abordarea 4D

Specialiştii consideră că abordarea 4D, având în componenţă condiţia fizică, nutriţia, starea de sănătate şi stilul de viaţă, este calea de urmat în viitor. "Nu are rost să lucrezi din greu la sală timp de o oră, dacă apoi, ajuns acasă, bei două pahare de whisky", spune Matt Julian, specialist în fitness.
Pentru a avea o abordare 4D, trebuie combinate o dietă echilibrată şi sănătoasă şi exerciţii fizice regulate. Minimalizează consumul de alcool şi încearcă să îţi acorzi timp pentru activităţi ca yoga, meditaţie sau lectură, într-o cameră, în linişte, pentru a contracara stresul cotidian. Dacă nu ai mai fost la medicul de familie de mulţi ani, programează-te pentru analize complete, fiecare ar trebui să ştie că are tensiunea arterială, nivelul de colesterol şi cel al glicemiei în limitele normale.

 

Exerciţiile multifuncţionale

Acest lucru înseamnă că, în loc să stai la un aparat şi să ridici greutăţi pentru muşchii braţelor, de exemplu, ar trebui să optezi pentru exerciţii care pun în mişcare cât mai multe articulaţii în acelaşi timp. Dacă trebuie să aşezi un copil în maşină, pe banchetă din spate, te apleci, te răsuceşti, te întinzi şi împingi. Astfel, prin exerciţii mai complexe şi mişcări mai naturale, îţi pregăteşti corpul pentru efortul pe care îl ai de făcut zilnic.

 

Antrenaţi-vă în picioarele goale

Pe lângă alergatul în picioarele goale, oamenii au început să înţeleagă importantă practicării exerciţiilor de forţă fără pantofi de sport. Astfel, primeşti mai mult feedback de la propriul corp, îţi întăreşti muşchii şi îmbunătăţeşti echilibrul.

 

Şedinţe mixte

Au devenit tot mai populare yoga şi pilates în aceeaşi şedinţa de antrenament, care devine astfel mai distractivă şi presupune economisirea de timp şi bani.

Deci, fie că aveai nevoie de ceva nou, fie că nu-ţi mai vin jeanşii, fii mai bun cu corpul tău şi mişcă-l mai mult, se spune în încheierea articolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tendinţele anului 2012 în fitness şi sănătate.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tendinţele anului 2012 în fitness şi sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei