Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2011 - Anul XVI, nr. 261 (4859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce conţinea o revistă pentru femei acum 100 de ani: de la reţete culinare, la sfaturi pentru mărirea bustului

Una dintre cele mai cunoscute reviste pentru femei, "Woman's Weekly", a ajuns la vârsta de 100 de ani, iar un articol spune care erau subiectele de interes pentru femeile vremii.

În 1911, când a fost lansată, revista costa un penny şi se adresa fiecărei femei şi fiecărei case, oferind sfaturi despre orice, de la eliminarea kilogramelor în plus până la modă, scrie dailymail.co.uk.

Revista conţinea rubrici de sfaturi pentru carieră, reţete culinare, poveşti de dragoste trăite de femei, sfaturi pentru pierderea în greutate, sfaturi de modă şi chiar pentru mărirea bustului.

"Acum 12 ani m-am îndrăgostit la prima vedere de o domnişoară de 17 ani care mi-a devenit soţie. Am fost foarte impresionat de manierele ei şi de sentimentele ei şi cred că acest lucru m-a făcut să o iubesc în mod inconştient. Am curtat-o cinci ani şi suntem căsătoriţi de şase, sub ghidarea lui Dumnezeu", scria un cititor despre povestea sa de dragoste.

Revista conţinea şi oferte pentru cititori: Oricine putea primi gratuit frunze aromate, folosite pentru a parfuma mănuşile sau batistele, dacă completa un cupon şi cumpăra mai mult de un produs cosmetic.

Revista le dădea femeilor sfaturi de slăbit, vorbindu-le acestora despre un tratament numit Antipon, care conţinea "ingrediente vegetale inofensive" şi promitea să elimine grăsimea acumulată în plus.

Chiar şi în urmă cu 100 de ani, femeile erau preocupate de dimensiunea bustului lor, aşa că revista relata poveşti despre femei care au reuşit să îşi mărească sânii. Mărturia unei femei în rubrica despre "Dezvoltarea bustului, nervi odihniţi şi planul de sănătate perfect" era extrem de citită.

"Până când am aflat despre secretul dezvoltării bustului, de care mă bucur în prezent, oamenii se uitau la mine ca la o femeie cu o siluetă slabă. Hainele mele nu stăteau bine şi nu aveam parte de admiraţia care este atât de plăcută pentru o femeie", scria în articol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce conţinea o revistă pentru femei acum 100 de ani: de la reţete culinare, la sfaturi pentru mărirea bustului.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce conţinea o revistă pentru femei acum 100 de ani: de la reţete culinare, la sfaturi pentru mărirea bustului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei