Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2011 - Anul XVI, nr. 209 (4807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile care apelează la botox, judecate aspru pentru intervenţii

Femeile care nu intervin în evoluţia naturală a corpului lor sunt judecate mai uşor de societate, în comparaţie cu femeile care folosesc botox, mai ales dacă acestea din urmă dezvăluie în mod public tehnicile de întinerire pe care le-au folosit.

Multe femei consideră că procesul de îmbătrânire naturală reprezintă ceva frumos, în timp ce altele folosesc botox şi alte tratamente pentru a-şi atenua ridurile, informează shine.yahoo.com.

Acest studiu a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea din Toronto (Canada).

Cercetătorii canadieni au decis ca voluntarele să fie împărţite în două grupuri de studiu: unul cu o medie de vârstă de 18 ani şi un al doilea cu o medie de vârstă de 70 de ani. Toate femeile participante au dezvăluit tehnicile de întinerire la care au apelat - inclusiv botox, restylan, liftinguri faciale, creme antirid şi expunerea la soare - iar apoi ele au fost rugate să analizeze personalităţile celorlalte femei din grupurile lor, în funcţie de aspectul fizic.

Deloc surprinzător, grupul femeilor în vârstă s-a dovedit a fi mai puţin aspru atunci când le-au analizat pe voluntarele care au recurs la tehnici de întinerire. Ele au simpatizat mai mult cu acestea, în comparaţie cu femeile tinere, care au în mod evident mai puţine riduri. Însă toate femeile, din ambele grupuri, au avut opinii mult mai plăcute despre acele voluntare care nu au folosit botox şi au declarat despre acestea că sunt cu siguranţă mai puţin vanitoase.

Utilizat pe scară largă la Hollywood, botoxul poate să afecteze felul în care o femeie îşi exprimă emoţiile pe propriul chip. Ridurile de expresie din jurul gurii şi ridurile din jurul ochilor le fac într-adevăr pe femei să arate mai în vârstă, dar ele le fac totodată să apară ca fiind persoane calde şi bune. O sprânceană ridicată poate să însemene confuzie sau tristeţe, dar dacă cei din jur nu pot să "citească" aceste semnale, ei ar putea crede că persoana din faţa lor este rece şi lipsită de sentimente.

Cercetătorii de la Universitatea Southern California (USC) şi de la Universitatea Duke au încercat recent să dovedească pe cale ştiinţifică aceste realităţi. "Oamenii care folosesc botox sunt mai puţin capabili să descifreze emoţiile celorlalţi", a spus David Neal, profesor de psihologie la USC. Neal consideră că oamenii percep şi înţeleg emoţiile prin imitarea expresiilor faciale ale celorlalţi. "Dacă semnalele transmise de la faţă la creier sunt avariate, devii mai puţin capabil să descifrezi emoţiile celorlalţi", a adăugat acelaşi profesor american.

Recent, presa americană a anunţat că actriţa britanică Kate Winslet şi-a unit forţele cu compatrioatele sale Emma Thompson şi Rachel Weisz pentru a înfiinţa un grup special care militează contra tendinţei generale printre starurile de la Hollywood de a-şi face operaţii estetice.

Kate Winslet este hotărâtă să nu facă niciodată o astfel de operaţie şi a spus că grupul pe care l-a înfiinţat recent cu bunele sale prietene Emma Thompson şi Rachel Weisz se va numi "British Anti-Cosmetics Surgery League".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile care apelează la botox, judecate aspru pentru intervenţii.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile care apelează la botox, judecate aspru pentru intervenţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 6 sep 2011, 00:05:27
vor fi impotriva pana vor avea si ele nevoie de vreo operatie,sau vor incerca metode alternative. si uneori accepti un lucru dupa ce l-ai negat din tot sufletul ,asa cum toti suntem trecatori si parerile noastre sunt.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei