Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2011 - Anul XVI, nr. 181 (4779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Radu Mazăre va defila la o prezentare de modă la Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va defila la o prezentare de modă care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în centrul staţiunii Mamaia, printre cei care îşi vor prezenta creaţiile aflându-se Cătălin Botezatu, Laura Olteanu şi Mihai Albu.

Radu Mazăre a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va fi cea mai mare petrecere fashion de pe litoral, iar la finalul prezentărilor din fiecare seară vor avea loc petreceri ale cluburilor de pe litoral.

"Va fi un eveniment care o să înceapă vineri, va dura până duminică, în care vor fi prezente peste 100 de manechine. Va fi concurs de miss, prezentare de modă, iar în finalul evenimentului, în fiecare zi, se vor prezenta cluburile din staţiunea Mamaia, după care ultimul club care se prezintă va rămâne şi va face o petrecere în toată Piaţa Cazinoului cu absolut toată lumea care vine aici, care va putea să se bucure şi să înţeleagă ce înseamnă bucuria de a dansa şi de a-ţi petrece vacanţa într-o staţiune cu fete, cu distracţie, cu voie bună, aşa cum avem nevoie la un moment dat cel puţin o dată pe an", a afirmat Radu Mazăre.

El a spus că va defila în cadrul acestei prezentări de modă, dar a refuzat să precizeze ziua când se va întâmpla acest lucru sau ce personaj va interpreta de această dată. În cadrul acestei prezentări de modă îşi vor prezenta colecţiile mai mulţi designeri, între care Cătălin Botezatu, Mihai Albu şi Laura Olteanu.

Primarul municipiului Constanţa a mai precizat că doreşte ca acest eveniment de la sfârşitul săptămânii să fie o avanpremieră pentru carnavalul pe care intenţionează să-l organizeze anul viitor.

"Putem spune că e un fel de avanpremieră pentru carnavalul de anul viitor când fiecare club îşi va face propriul car alegoric, se va prezenta cu animatorare, DJ, muzica lor şi vom participa cu toţii, cum am văzut eu în alte ţări. O petrecere de bucurie pentru toată lumea, aşa cum se spune, de la ţâţă la barbă albă", a completat edilul.

Gestul său a stârnit un scandal la vremea respectivă, edilul fiind acuzat de utilizarea de însemne naziste şi fiind cercetat de mai multe ori, fără a se dispune începerea urmăririi penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radu Mazăre va defila la o prezentare de modă la Mamaia.
 Vizualizări articol: 388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radu Mazăre va defila la o prezentare de modă la Mamaia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei