Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Radu Vâlcan a primit un trofeu Oscar şi lenjerie intimă cu emblema lui Moş Crăciun

Radu Vâlcan a primit un trofeu Oscar, dar şi lenjerie intimă cu emblema lui Moş Crăciun, în cadrul unei petreceri de Crăciun organizate la Buftea pentru actorii din producţiile MediaPro Pictures, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Petrecerea de Crăciun a actorilor din producţiile MediaPro Pictures "Iubire şi onoare" şi "Moştenirea" a fost una plină de culoare, multă voie bună şi surprize. Cozonacii şi vinul fiert i-au introdus în atmosfera de sărbătoare pe toţi cei care au venit în Buftea să-l aştepte pe Moş Crăciun.

Gazdele petrecerii, Cabral, Pavel Bartoş, Răzvan Fodor şi Adrian Ştefan, i-au invitat, rând pe rând, pe scenă, pe toţi cei care fac parte din marea familie din Buftea. Tradiţia a fost respectată şi, în urma unei trageri la sorţi, actorii şi membrii echipelor de filmare au fost responsabili de alegerea unui cadou pentru un coleg sau o colegă.

Adela Popescu a primit în dar o cutie muzicală de bijuterii, Diana Dumitrescu un fular cu inscripţia Hello Kitty, iar Mădălina Drăghici un film pe DVD, "Avatar", aceasta fiind de altfel şi porecla pe care protagonista producţiei "Iubire şi onoare" a primit-o de la colegi.

"Este prima mea petrecere de Crăciun aici, Acasă, şi sunt atât de fericită că iau parte la ea. S-a făcut o tragere la sorţi, dar eu am ghicit cine m-a tras la sorţi prin natura cadoului. Am primit filmul «Avatar»", spune Mădălina Drăghici.

Radu Vâlcan a primit nu unul, ci mai multe cadouri, unele dintre ele foarte haioase. "A fost o petrecere relaxată, ne-am simţit foarte bine, ne-am pregătit de vacanţă. Ideea era să primim şi să oferim cadouri haioase, totul e în spirit de glumă aşa că... am primit premiul Oscar. Sincer, nu cred că-l merit, încă. Apoi am primit şi lenjerie intimă cu emblema Moşului, deci sunt pregătit de sărbători", spune amuzat interpretul lui Amir.

Adrian Tapciuc, unul dintre regizorii producţiei "Iubire şi onoare", a primit un scaun de regizor pe care a fost aşezat spre amuzamentul tuturor. Andreea Pătraşcu a plecat acasă cu o brăţară, iar Răzvan Fodor a îmbrăcat, în uralele colegilor, tricoul de Supertată.

"Sunt toţi nişte nebuni, dar nişte nebuni frumoşi, sunt prietenii mei dragi şi mă bucur în fiecare an de aceste momente minunate petrecute împreună. Mă aşteptam să primesc ceva de genul asta, doar aştept un copil. Mă bucur însă că nu au venit cu vreo suzetă", spune amuzat Răzvan Fodor, interpretul lui Şarpe din "Iubire şi onoare".

Unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost cel al maestrului Marin Moraru, care a primit în dar un tablou cu un colaj cu imagini din rolurile interpretate de-a lungul anilor. "Mă bucur nespus de mult, asemenea idee nu mi-ar fi venit, este o mare bucurie să fiu alături de colegii mei. Mă simt injectat cu tinereţe", mărturiseşte Marin Moraru.

Moş Crăciun a venit şi pentru întreaga echipă a serialului "Moştenirea". Carmen Tănase a primit un nou căţel, de această dată de pluş. "Ce aş fi putut primi eu decât un căţel? Alexandru Papadopol a zis chiar că pune pariu că-l duc şi pe acesta la vaccin! Iar Cabral şi Pavel Bartoş au vrut să-mi dăruiască un căţel în mărime naturală", spune interpreta Flăcăricăi.

Doiniţei Oancea, moşul i-a adus multe accesorii, iar lui Costin Sforaru, protagonistul serialului "Moştenirea" de la Pro TV, o pereche de pijamale.

Rând pe rând toţi actorii şi membrii celor două echipe au urcat pe scenă şi şi-au ridicat premiile venite de departe, de la Moş Crăciun. Pentru toţi a început vacanţa de iarnă, cu Sărbători petrecute alături de cei dragi, cu distracţie şi destinaţii călduroase de vacanţă. Din 2011 se întorc însă pe platourile de filmare iar cele două producţii MediaPro Pictures "Iubire şi onoare" şi "Moştenirea" vor reveni Acasă şi la Pro TV cu două noi sezoane pline de surprize.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radu Vâlcan a primit un trofeu Oscar şi lenjerie intimă cu emblema lui Moş Crăciun.
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radu Vâlcan a primit un trofeu Oscar şi lenjerie intimă cu emblema lui Moş Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei