Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Aylin Cadâr a organizat o petrecere cu prietenii, de ziua ei

Actriţa Aylin Cadâr, interpreta Ayshei din telenovela "Iubire şi onoare", a organizat o petrecere mare pentru a sărbători împlinirea a 25 de ani, informează televiziunea Acasă.

La împlinirea a 25 de ani, actriţa Aylin Cadar şi-a dorit să îi aibă aproape pe toţi prietenii ei, aşa că a dat o petrecere mare la care voia bună a fost la ea acasă. Alături de zeci de prieteni, Aylin a petrecut până dimineaţa. "Anul acesta a fost diferit, pentru că, uitucă cum sunt, am omis să comand un tort, aşa că m-am trezit, cu o zi înainte, că timpul e prea scurt şi eu nu am tortul. Aşa că am cumpărat 3 torturi mai mici şi am depus un efort serios să suflu în lumânările de pe toate trei, spre deliciul prietenilor mei", spune Aylin.

Pentru interpreta frumoasei soţii de şeic Aysha, din telenovela "Iubire şi onoare", ziua de naştere este echivalentă cu o sărbătoare. "Este momentul în care-mi strâng alături prietenii, ne distrăm şi râdem mult. Sunt înconjurată de prieteni adevăraţi, de oameni care-mi sunt dragi", spune actriţa.

De ziua ei, Aylin a fost răsfăţată de iubitul ei, dar şi de prieteni şi familie cu multe cadouri. "Am primit tot ce-mi doream, parfumul pe care mi-l doream mi l-a luat iubitul meu, am primit în dar hăinuţe frumoase. Eu îmi doream şi un căţel, însă am primit unul de pluş căruia trebuie să-i dau de mâncare. De la fosta mea colegă din trupa Pops, Diana, am primit în dar un inel, iar prietenii care-mi cunosc pasiunea pentru jazz mi-au cumpărat o carte atât de necesară - «Improvizaţii în jazz»", spune actriţa.

Pentru Aylin Cadâr, filmările la telenovela "Iubire şi onoare" au luat sfârşit în acest an, la câteva zile după ce şi-a serbat ziua de naştere. Pentru sărbători Aylin are planuri mari - un Crăciun de poveste petrecut în familie şi o vacanţă pe mare, într-o croazieră pe Marea Roşie, în Egipt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Aylin Cadâr a organizat o petrecere cu prietenii, de ziua ei.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Aylin Cadâr a organizat o petrecere cu prietenii, de ziua ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei