Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 dec 2010 - Anul XV, nr. 293 (4584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Cage s-a certat cu două persoane, sâmbătă noaptea, în faţa unui club din Bucureşti

Actorul Nicolas Cage, care se află în România pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2", s-a certat cu două persoane, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind filmat în faţa unui club din Bucureşti în timp ce striga şi gesticula nervos.

Nicolas Cage şi doi bărbaţi, care păreau a face parte din aturajul său, s-au certat în stradă, în faţa unui club din Bucureşti.

Celebrul actor ţipă şi gesticulează nervos, într-o înregistrare realizată de un amator şi difuzată de Realitatea TV. Înregistrarea ar fi fost făcută în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 5.00.

Din înregistrare se aud replici ale lui Nicolas Cage, precum: "Nu mă atinge" şi "Mi-aş da viaţa pentru onoare".

Gărzile de corp ale lui Nicolas Cage au pus capăt altercaţiei, după ce l-au convins pe celebrul actor să urce în maşină pentru a merge la hotelul la care este cazat.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Castel Film nu au comentat incidentul.

Incidentul vine după ce, săptămâna trecută, Libertatea a scris că filmările lui Nicolas Cage în Romania au fost întrerupte de Poliţie, în dimineaţa zilei de 4 decembrie, după ce unul dintre figuranţi a chemat organele de ordine, fiind nemulţumit de tratamentul la care a fost supus.

Poliţia a fost chemată de unul dintre figuranţii de pe platoul de filmare improvizat la Academia Română din Bucureşti, unde s-au turnat câteva secvenţe din producţia "Ghost Rider 2". Cel care a făcut reclamaţia era nemulţumit că producătorii i-ar fi ţinut în condiţii inumane toată noaptea, în timp ce Nicolas Cage, care filmase doar o jumătate de oră, stătea la căldură, în cabină. În tot acest timp, figuranţii au lucrat în ploaie şi frig, îmbrăcaţi doar în maiouri, filmările având loc într-un corp de clădire fără acoperiş. Poliţiştii au verificat contractele oamenilor, fără a găsi nereguli, precizând că persoanele nemulţumite se pot adresa justiţiei.

Actorul Nicolas Cage se află în România pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2". Nicolas Cage s-a întors în Bucureşti, la sfârşitul lunii noiembrie, pentru a filma în studio pentru producţia "Ghost Rider 2", după ce a filmat în mai multe locuri din România, după cum a declarat în 25 noiembrie, pentru MEDIAFAX, directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea. Potrivit lui Bogdan Moncea, Nicolas Cage va filma în studio pentru lungmetrajul "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" până la jumătatea lui decembrie. Cea mai mare parte a filmărilor sunt programate la Studiourile Castel Film din Bucureşti.

La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal în "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" îi aparţine în lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi Talismanele Morţii" şi "Va curge sânge"). Actorii români care joacă alături de Nicolas Cage sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcaşu şi Ioan Andrei Ionescu.

Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank: High Voltage" şi "Gamer", şi este produsă de Sony Pictures.

"Ghost Rider - Spirit of Vengeance" îl prezintă pe Johnny Blaze (Nicolas Cage), care se ascunde în Europa de Est. Acesta trebuie să îi ţină piept diavolului, care, de data aceasta, a luat formă umană. Potrivit site-ului imdb.com, filmul urmează să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe 17 februarie 2012.

Filmul "Ghost Rider", lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", a avut premiera în România pe 30 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Cage s-a certat cu două persoane, sâmbătă noaptea, în faţa unui club din Bucureşti.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolas Cage s-a certat cu două persoane, sâmbătă noaptea, în faţa unui club din Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei