Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 dec 2010 - Anul XV, nr. 293 (4584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp: Angelina Jolie este ca o întruchipare a unui poem

Actorul Johnny Depp a declarat într-un interviu recent că Angelina Jolie, alături de care a jucat în thrillerul "The Tourist/ Turistul", este "ca o întruchipare a unui poem", informează mirror.co.uk.

Cei doi actori americani au jucat pentru prima oară împreună cu ocazia filmărilor pentru acest lungmetraj, care va avea premiera pe 7 ianuarie 2011.

Într-un interviu publicat parţial de tabloidul britanic The Mirror, Johnny Depp s-a declarat impresionat de frumuseţea actriţei americane şi a vorbit despre dificultatea turnării scenelor de dragoste dintre cei doi protagonişti.

"Da, aşa este, am avut cu siguranţă câteva zile dificile la filmări. Acest gen de scene este întotdeauna destul de ciudat. Trebuie să le priveşti cu amuzament, singura soluţie fiind să râzi de ele şi să îţi permiţi să te simţi ca un prost", a declarat Johnny Depp. "Însă Angelina este ca o întruchipare a unui poem - frumuseţea perfectă care în acelaşi timp este foarte profundă şi foarte inteligentă", a adăugat actorul.

Thrillerul "The Tourist", filmat la Veneţia şi Paris sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Donnersmarck - regizorul peliculei "Vieţile altora", premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului.

Filmările nu au fost lipsite de picanterii, datorită interpretării atât de convingătoare a scenelor de dragoste, care au făcut-o geloasă pe partenera lui Depp, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis, deşi nu sunt căsătoriţi, formează un cuplu de peste 12 ani şi au împreună doi copii - Lily Rose, în vârstă de 11 ani, şi Jack, în vârstă de opt ani.

Potrivit presei internaţionale, cu ocazia filmărilor pentru "The Tourist", Johnny Depp şi Angelina Jolie s-au împrietenit şi au făcut schimb de sfaturi în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia copiilor.

Pe de altă parte, Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp: Angelina Jolie este ca o întruchipare a unui poem.
 Vizualizări articol: 453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Johnny Depp: Angelina Jolie este ca o întruchipare a unui poem5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei