Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2010 - Anul XV, nr. 290 (4581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Helen Mirren denunţă sexismul de la Hollywood

Actriţa britanică Helen Mirren, recompensată în cadrul unei gale dedicate celor mai puternice 100 de femei din industria de divertisment, a denunţat, marţi, politica studiourilor de la Hollywood, acuzându-le că "se prosternează în faţa altarului bărbatului de 18 - 25 de ani şi a penisului acestuia".

Potrivit AFP, actriţa britanică a părut agasată, totodată, de comentariile acelor persoane care o laudă pentru faptul că a ştiut să rămână sexy la vârsta de 65 de ani. Ea a declarat că acele comentarii sunt "complet de al naibii în afara subiectului".

"În viaţa mea, a trebuit să asist, cu greu, la supravieţuirea unor actori mediocri şi la dispariţia profesională a unor actriţe strălucite", a declarat Helen Mirren, în faţa celor mai puternice femei de la Hollywood, cu ocazia acestei gale anuale, organizată de publicaţia Hollywood Reporter.

"Cu tot respectul pe care-l am pentru aceste femei remarcabile şi încununate de succes care sunt prezente în această sală, prea puţine lucruri s-au schimbat în ceea ce priveşte felul în care se fac filme la Hollywood, care continuă să se prosterneze în faţa altarului bărbatului de 18 - 25 de ani şi a penisului acestuia. Destul de mic, bănuiesc", a declarat actriţa britanică, stârnind râsul spectatorilor.

În fruntea listei celor mai puternice 100 de femei de la Hollywood s-a clasat Anne Sweeney, patroana grupului Disney/ ABC, urmată de Amy Pascal - copreşedintele Sony Pictures Entertainment, Bonnie Hammer - patroana NBC Universal Cable Entertainment - şi Oprah Winfrey, considerată "regina" micului ecran american.

În vârstă de 65 de ani, actriţa britanică a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA.

Interpretarea rolului Reginei Elizabeth II din filmul "Regina/ The Queen" i-a adus actriţei Helen Mirren premiul Oscar din partea Academiei de film americane, în 2007, după două nominalizări anterioare.

În 2010, Helen Mirren a fost din nou nominalizată la Oscar, pentru rolul din "The Last Station", însă trofeul i-a revenit actriţei americane Sandra Bullock.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Helen Mirren denunţă sexismul de la Hollywood.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Helen Mirren denunţă sexismul de la Hollywood1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei