Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 oct 2010 - Anul XV, nr. 233 (4524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iuliana Marciuc prezintă emisiunea "Confesiuni", din 4 octombrie, la TVR 2

Iuliana Marciuc va prezenta, din 4 octombrie, emisiunea "Confesiuni", difuzată la TVR 2 de luni până joi de la ora 17.30, informează un comunicat.

"Confesiuni" va fi transmisă în direct, de luni până joi, de la ora 17.30. În cele patru ediţii ale acestei săptămâni, Iuliana Marciuc îi va avea în platou pe Mircea Albulescu (luni), Paula Seling (marţi), Silviu Biriş (miercuri) şi Ilinca Goia (joi). În prima ediţie a emisiunii, actorul Mircea Albulescu îşi va aniversa împlinirea vârstei de 75 de ani. Confesiunile şi portretul marelui actor vor fi completate cu imagini din arhiva TVR.

Telespectatorii emisiunii Confesiuni vor avea posibilitatea să intre în legătură telefonică directă cu cei prezenţi în platou şi să participe la un concurs cu un premiu săptămânal: un week-end în diverse zone din ţară.
Pe 4 octombrie, de la ora 21.00, singurul business reality-show din România, "Arena Leilor", revine la TVR 2 cu sezonul 7. Candidaţii se vor întâlni cu şase investitori din România: Rucsandra Hurezeanu, Teodor Frolu, Florin Talpeş, Mircea Tudor, Marius Ghenea şi Dragoş Anastasiu. Ei vor continua să explice pentru telespectatorii TVR 2 cum banii se pot înmulţi reinvestindu-i permanent în oameni, idei şi strategii. Este ocazia de care vor încerca să profite cât mai mult candidaţii care vin cu idei curajoase şi le susţin în mod inteligent. Gazda programului va fi, ca şi până acum, Corina Sechereş.
Din această săptămână, "Telejurnalul" de la ora 17.00 va fi prezentat de Andrei Bărbulescu. Principalul program informativ al postului TVR 2, "Ora de Ştiri", difuzat în fiecare zi de la ora 22.00, va avea o nouă formulă de prezentare. Astfel, ;a pupitrul ştirilor vor fi, alternativ, Livia Dilă şi Lucian Pârvoiu. Într-un nou decor, cei doi vor prezenta, pe rând, programul "Ora de Ştiri", al cărui format rămâne neschimbat.
Pe de altă parte, din 4 octombrie, de la ora 23.00, TVR 2 aduce pe ecrane, în premieră, primul episod din sezonul 5 al serialului "Spionii". Cei mai tari profesionişti ai Serviciilor Secrete Britanice riscă totul în misiuni extrem de periculoase, cu deznodământ adesea şocant. Serialul deţine cinci trofee (Royal Television Society, BAFTA Awards) şi alte 22 de nominalizări la festivaluri internaţionale de gen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iuliana Marciuc prezintă emisiunea "Confesiuni", din 4 octombrie, la TVR 2.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iuliana Marciuc prezintă emisiunea "Confesiuni", din 4 octombrie, la TVR 20.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei