Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 aug 2010 - Anul XV, nr. 181 (4472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bruce Willis şi Sigourney Weaver, în distribuţia thrillerului "The Cold Light of Day"

Celebrii actori americani Bruce Willis şi Sigourney Weaver vor juca împreună în thrillerul "The Cold Light of Day", un film despre răpiri, conspiraţii şi lupte pentru salvarea celor dragi, informează Reuters.

Filmările vor începe pe 6 septembrie, în Spania, sub bagheta regizorală a cineastului Mabrouk El Mechri, care a semnat regia documentarului "JCVD", un film despre Jean-Claude Van Damme.

Filmul prezintă povestea unui broker tânăr şi curajos de pe Wall Street, interpretat de Henry Cavill, care îşi petrece vacanţa cu familia în Spania. Atunci când familia sa este răpită, tânărul broker se vede prins într-o conspiraţie guvernamentală şi va fi nevoit să afle o parte dintre secretele tatălui său, interpretat de Bruce Willis, pentru a putea să-i salveze pe cei dragi.

Sigourney Weaver va interpreta unul dintre personajele negative.

Bruce Willis, în vârstă de 55 de ani, a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american va putea fi văzut în curând în filmul de acţiune "The Expendables", de Sylvester Stallone.

Sigourney Weaver este prima actriţă de la Hollywood care a devenit o adevărată eroină a filmelor de acţiune. Prima ei apariţie în rolul locotenentului Ellen Ripley datează din 1979, odată cu lansarea pe marile ecrane a seriei "Alien". Anul 2010 se anunţă foarte încărcat pentru Sigourney Weaver, celebra actriţă americană, interpretă a unuia dintre personajele principale din "Avatar"-ul lui James Cameron, urmând să joace în două comedii - "You Again" şi "Paul".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bruce Willis şi Sigourney Weaver, în distribuţia thrillerului "The Cold Light of Day".
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bruce Willis şi Sigourney Weaver, în distribuţia thrillerului "The Cold Light of Day"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei