Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iul 2010 - Anul XV, nr. 166 (4457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie şi Catherine Zeta-Jones concurează pentru a o interpreta pe Elizabeth Taylor

Actriţele Angelina Jolie şi Catherine Zeta-Jones concurează pentru a obţine rolul principal într-un film inspirat de viaţa şi cariera celebrei Elizabeth Taylor, potrivit unor surse din industria cinematografică de la Hollywood, informează contactmusic.com.

Atât Angelina Jolie, cât şi Catherine Zeta-Jones, ambele laureate cu Oscar, se află în negocieri pentru rolul principal din acest film, care va fi produs pe baza biografiei "Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton and the Marriage of the Century", scrisă de Sam Kashner şi Nancy Schoenberger.

Potrivit unor surse de la Hollywood, Russell Crowe, Clive Owen şi Colin Farrell se află printre numele mari avute în vedere pentru a-l interpreta pe Richard Burton.

Mike Nichols şi-ar fi exprimat deja intenţia de a regiza acest proiect cinematografic.

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007).

În 1963, galezul Richard Burton a interpretat rolul lui Marc Antoniu în filmul "Cleopatra", al cărei rol a fost jucat de Elizabeth Taylor, iar cei doi actori, căsătoriţi fiecare cu alţi parteneri în acel moment, au început o legătură pasională.

În acelaşi deceniu, Elizabeth Taylor şi Richard Burton au jucat împreună în alte şapte filme: "Cui i-e frică de Virginia Woolf?" (1966), "Personalităţi în impas/ The V.I.P.s" (1963), "Fluierarul/ The Sundpiper" (1965), "Îmblânzirea scorpiei/ The Taming of the Shrew" (1967), "Doctor Faustus" (1967), "Comedianţii/ The Comedians" (1967) şi "Boom!" (1968).

Cuplul a divorţat în 1974, după un mariaj de 11 luni.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton s-au recăsătorit la doar câteva luni după primul divorţ, însă a doua lor căsătorie a durat doar un an, din cauza dependenţei de alcool a actorului.

De atunci, Elizabeth Taylor s-a recăsătorit de alte două ori şi, înainte de Richard Burton, a avut alţi patru soţi.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie şi Catherine Zeta-Jones concurează pentru a o interpreta pe Elizabeth Taylor.
 Vizualizări articol: 345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie şi Catherine Zeta-Jones concurează pentru a o interpreta pe Elizabeth Taylor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei