Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2010 - Anul XV, nr. 157 (4448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrien Brody vrea să devină regizor

Actorul american Adrien Brody, în vârstă de 37 de ani, a declarat într-un interviu recent că îşi doreşte să devină regizor, informează contactmusic.com.

Adrien Brody, celebru pentru rolurile din filmele "Pianistul", "King Kong" şi "Predators", a declarat că, deşi actoria este "slujba" sa actuală, el este pasionat şi de alte lucruri.

"M-am gândit mult la regie, datorită libertăţii pe care aceasta ţi-o oferă, însă, cu toată sinceritatea, munca mea ca actor este lucrul pe care mi-ar plăcea să-l fac toată viaţa", a explicat artistul american.

Brody a vorbit cu această ocazie despre eforturile pe care le-a făcut pentru a pregăti rolul din thrillerul SF "Predators", de Nimród Antal, unde a fost nevoit să se îngraşe cu 13 kilograme pentru a interpreta rolul soldatului-mercenar Royce.

"Am luat lucrurile pe rând. Este nevoie de multă muncă pentru a-ţi schimba alura fizică, însă nu este vorba doar de a face exerciţii fizice, ci este vorba de un antrenament specific de întărire a musculaturii, de mărire a masei musculare, cu care eu nu eram deloc obişnuit. Să mănânc a devenit pentru mine o slujbă cu normă întreagă. Mâncam şase mese copioase în fiecare zi şi luam proteine şi suplimente alimentare. Până la sfârşitul acestui program, nu am avut voie să consum carbohidraţi, zahăr şi nici să beau alcool", a declarat actorul american într-un interviu acordat ziarului The Scotsman.

Adrien Brody a devenit celebru cu rolul din filmul lui Roman Polanski "Pianistul", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, dar şi cu César, el fiind primul american care a primit distincţia franceză. Cele mai recente roluri ale sale sunt cele din filmele "Cadillac Records" şi "Fraţii Bloom/ Brothers Bloom".

Brody poate fi văzut pe marile ecrane în thrillerul SF "Splice", care a fost lansat pe 4 iunie, şi în "Predators", ce va avea premiera pe 9 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrien Brody vrea să devină regizor.
 Vizualizări articol: 405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrien Brody vrea să devină regizor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei