Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2010 - Anul XV, nr. 157 (4448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorii principali din "Amurg", plătiţi cu câte 25 milioane dolari pentru ultimele filme din serie

Cei trei actori principali din franciza "Amurg/ Twilight" - Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner - vor primi fiecare 25 de milioane de dolari pentru a juca în ultimele două filme din această serie, informează femalefirst.co.uk.

Totodată, pe lângă această sumă exorbitantă, cei trei actori vor primi un anumit procent din încasările realizate de cele două filme, graţie cărora veniturile lor ar putea ajunge la 41 de milioane de dolari.

Potrivit Nymag.com, compania Summit Entertainment le va plăti actorilor Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner câte 25 de milioane de dolari, plus 7,5% din încasări, pentru a juca în "The Twilight Saga: Breaking Dawn", ultimul film din serie, care va fi împărţit în două lungmetraje". Primul dintre acestea va fi lansat pe marile ecrane pe 18 noiembrie 2011.

Cel de-al treilea film al francizei, "Saga Amurg: Eclipsa", a fost lansat în urmă cu câteva zile şi îi are în distribuţie pe Robert Pattinson, în rolul vampirului Edward Cullen, Kristen Stewart, în rolul iubitei acestuia, Bella Swan, şi pe Taylor Lautner, în rolul vârcolacului Jacob Black.

Recent, Melissa Rosenberg, scenarista lungmetrajului "Breaking Dawn", a mărturisit într-un interviu că ultimele două filme din serie vor fi "mai sexy" decât precedentele trei.

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Franciza "Amurg/ Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" -, vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii principali din "Amurg", plătiţi cu câte 25 milioane dolari pentru ultimele filme din serie.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorii principali din "Amurg", plătiţi cu câte 25 milioane dolari pentru ultimele filme din serie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei