Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2010 - Anul XV, nr. 114 (4405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eddie Murphy spune că pregăteşte "Profesorul Trăsnit 3"

Actorul american Eddie Murphy a declarat că a scris deja scenariul pentru partea a treia a seriei "Profesorul Trăsnit", însă depinde de studiourile de producţie dacă aceasta va fi adusă pe marile ecrane, informează accesshollywood.com.

"Ştiţi, s-ar putea să existe un alt «Profesor Trăsnit»", a declarat Eddie Murphy pentru Access Hollywood, la premiera din Los Angeles a filmului "Shrek Forever After", care a avut loc duminică. "Am scris ceva care ar putea fi amuzant", a mai spus el.

Dacă filmul va ajunge sau nu pe marile ecrane depinde de cât de amuzant este acesta şi dacă va fi preluat de un studio de producţie, a adăugat Eddie Murphy.

Ştirea despre o posibilă continuare a apărut prima dată în 2008, când The Hollywood Reporter nota că proiectul este în primele stadii de dezvoltare.

"Profesorul Trăsnit" (1996), un remake al filmului cu acelaşi titlu, cu Jerry Lewis, lansat în 1963, a avut o continuare, în 2000, "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump". Ambele filme au avut succes la public, fiecare având încasări de circa 120 de milioane de dolari.

Eddie Murphy - care şi-a reluat pentru a patra oară rolul Donkey în ultima parte a seriei "Shrek" - a spus că nu este exclusă nici o continuare a seriei "Poliţist de Beverly Hills".

După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", actorul în vârstă de 49 de ani a jucat, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr. Dolittle" şi "Norbit".

Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind, totodată, nominalizat la premiile Oscar. Totuşi, el are la activ şi cinci premii Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", unde a jucat trei personaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eddie Murphy spune că pregăteşte "Profesorul Trăsnit 3".
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eddie Murphy spune că pregăteşte "Profesorul Trăsnit 3"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei