Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2010 - Anul XV, nr. 77 (4368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Matt Damon va juca în serialul TV "30 Rock"

Actorul american Matt Damon se îndreaptă cu paşi mari către o apariţie episodică în serialul TV premiat cu Emmy "30 Rock", informează accesshollywood.com.

Deşi presa americană vehiculase în ultimele luni numele actorilor James Franco şi Jon Hamm ca posibile vedete de la Hollywood care vor apărea în serialul "30 Rock", potrivit publicaţiei Entertainment Weekly, un actor laureat cu Oscar, Matt Damon, este acela care se îndreaptă vertiginos către acest serial de comedie cu un imens succes la public, difuzat de postul NBC.

Detaliile despre apariţia lui Matt Damon în acest serial sunt ţinute deocamdată secrete, însă, potrivit publicaţiei citate, starul american ar urma să joace într-un episod din partea finală a sezonului actual.

În decembrie 2009, Matt Damon declarase pentru Entertainment Weekly că i-ar plăcea foarte mult să joace în "30 Rock".

"Aş accepta într-o secundă să joc în «30 Rock» dacă producătorii mi-ar cere să fac asta. (Producătoarea serialului şi starul acestuia, actriţa Tina Fey, n.r.) ar trebui să-i sune pe agenţii mei sau chiar mai bine să mă sune direct pe mine. Sau aş putea să o sun chiar eu şi să-i propun această colaborare", a declarat Matt Damon.

Matt Damon a câştigat premiul Oscar, în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Ulterior, seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Astfel a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, şi în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood.

"30 Rock" este un serial de comedie american creat de Tina Fey, inspirat din experienţa acesteia în calitate de scenaristă a emisiunii "Saturday Night Live", difuzată de postul NBC. Numele acestui serial are legătură cu adresa sediului studiourilor NBC - 30 Rockefeller Plaza. Până în prezent au fost difuzate trei sezoane, care au conţinut 21, 15, respectiv 22 de episoade. Al patrulea sezon a debutat în SUA pe 15 octombrie 2009. Serialul are în distribuţie 13 actori permanenţi, printre care se numără Tina Fey şi Alec Baldwin. "30 Rock" a fost extrem de bine primit de critica de specialitate şi a câştigat numeroase premii importante, inclusiv premiul Emmy pentru cel mai bun serial de comedie în anii 2007, 2008 şi 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Matt Damon va juca în serialul TV "30 Rock".
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Matt Damon va juca în serialul TV "30 Rock"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei