Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2010 - Anul XV, nr. 77 (4368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

O nouă modă?!

Două tinere şi-au lipit pe corp, sub haine, zeci de pachete cu ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tinere au fost prinse, în noaptea de miercuri spre joi, transportând cu un autoturism marfă de contrabandă, două dintre ele având ascunse sub haine, lipite de corp, zeci de pachete de ţigări.

Ieri noapte, un echipaj al poliţiei din Siret a observat pe strada Alexandru cel Bun din localitate un VW Passat, ale cărui faruri băteau prin copaci de încărcat ce era.

Poliţiştii au tras pe dreapta autoturismul, la volanul căruia se afla o anume Denisa B., în vârstă de 22 de ani, din comuna Moara. În VW Passat se mai aflau două tinere, Ana Maria B., în vârstă de 19 ani, din municipiul Suceava, şi Cristina B., de 15 ani, din comuna Moara, cele două fiind verişoare.

În interiorul autoturismului, precum şi în portbagaj, poliţiştii au găsit 30 de saci a câte 15 kilograme de detergent fiecare, bunuri pentru care nici una dintre tinere nu avea acte de provenienţă.

Agenţii de poliţie au găsit în poşetele tinerelor, precum şi în mai multe genţi şi sacoşe, nu mai puţin de 158 de pachete de ţigări cu timbru ucrainean.

Oamenilor legii li s-a părut curios modul în care mergeau şi stăteau cele două pasagere ale autoturismului, iar când le-au luat la întrebări, tinerele au mărturisit că şi-au lipit pe corp, sub haine, cu bandă adezivă, alte câteva zeci de pachete de ţigări.

Valoarea mărfii confiscate a fost estimată la circa 2.600 de lei.

Fetele nu au vrut să dea declaraţii şi nici să semneze procesele verbale de contravenţie, cele două tinere majore fiind amendate cu câte 1.000 de lei fiecare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două tinere şi-au lipit pe corp, sub haine, zeci de pachete cu ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1015 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Două tinere şi-au lipit pe corp, sub haine, zeci de pachete cu ţigări de contrabandă1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai ce captura! trimis de
( 2 apr 2010, 21:28:34
Titlul articolului ar fi trebuit sa fie:

Doua tinere si-au lipit pe pzida, sub haine, zeci de fire de par de contrabanda!

Acest par era folosit pentru batrani si pentru persoanele care au inceput de calvitie si se vinde cu cateva sute de euro gramul. De multe ori, contrabandistii folosesc si binecunoscuta metoda a bagatului in kurr si doar ochiul vigilent al organului poate da rezultate, combatand astfel multe retele de contrabandisti periculosi care prin actiunile lor creeaza importante prejudicii bugetului statului.
2.   Rusine trimis de
( 2 apr 2010, 21:42:04
cu 2.600 de lei nu puteai sa iti cumperi din Romania marfurile respective. poate tinerele respective si-au facut aprovizionarea pentru cel putin cateva luni de zile ca la preturile din Romania banii astia ii cheltuiau pe 2 pungi de detergent si 3 pachete de tigari.
3.   GINGIUMINGIU trimis de
( 2 apr 2010, 22:40:43
GINGIUMINGIU....te sustin din toate punctele de vedere ....daca ar fi sa scriu un comentariu ar fi exact ca al tau....:DDDDDDDD
4.   Mafia trimis de
( 2 apr 2010, 23:05:05
... si astfel a fost eradicata mafia contrabandistilor !! Exprimare de jurnalist : "...faruri bateau prin copaci..."
5.   * trimis de
( 2 apr 2010, 23:10:40
Le apreciez pentru curaj / sigur...e pura nebunie / si fara bani e agonie / iar fara minte'i derapaj / ,,miscarea'' de le'ar fi iesit / n'ar fi fost mare vrajeala / findca'ntr'un final,negresit / le'ar fi prins,pentru ca ele'ar fi 'ncercat si'a II'a oara / �ti merge odata,prinzi curaj / prestigiu'ti creste'n anturaj / si'o tii asa p�n' ce te prinde / NIMENI NU SE'NVATA MINTE //
5.1  RE: * trimis de
( 3 apr 2010, 00:04:02
domnul eminescu... ati pierdut ritmul? Pubertate placuta!
6.   :) :) :) :) :) :) :) :) trimis de
( 3 apr 2010, 10:49:59
Totusi daca informati ceva, informati bine... Doua pachete nu inseamna zeci de pachete lipite. Expresia "nu mai putin de 158 de pachete", insemna 15 cartuse de tigari impartit la 3 persoane, inseamna 5 cartuse de persona, din care fiecare are cate un frate sau o sora, tata sau mama care fumeaza si rezulta din asta cam cate un cartus de pesoana din familie. Adica vreau sa arat ca erau personale, pentru familie si nu pentru vanzare dupa logica oricarui individ, dar politzisti sau alti jurnalisti nu au logica in primul rand. Parca nustiu ce captura era. Si in final ar fii multe de spus , dar cel mai important este faptul ca niciodata nu se spune toata realitate. Ca sa le faca pozele, prin cate amenintzari sau alte lucruri au trecut felele alea, doar stitzi si de ce nu scrieti...
7.   Comunistii din siret :)):)):)) trimis de
( 3 apr 2010, 17:44:04
bah..... da manglitori mai suntetzi .... in loc sa scrietzi adevarul ... infloritzi de nu mai putetzi... va da cineva mai multa manklre?... dak scrietzi povesti acolo?....
:)):)):))=)))
mai bine impushkatzi-va in cap....
k facetzi paguba .... pe pamant
vroia fata sa aiba si ea muschi ..... si voi atzi facut-o d ras....de fapt voi v-ati facut de ras....
mai ales gainaru ala de politzai.... care nu are ce face ...el in loc sa aiba grija de oua si de gainile lui ... ia fete cu el in masina si profita... de ele .... afemeiat bai frate...._|_

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei