Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2010 - Anul XV, nr. 77 (4368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premii de vis

Câştigătorii Iulius Mall Suceava îşi fac bagajele pentru Roma şi Vatican

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei cupluri din Suceava au şansa să îşi petreacă sărbătorile de Paşte în fascinanta capitală a Italiei, Roma, după ce au câştigat premiul cel mare al campaniei promoţionale de Paşte organizată de Iulius Mall Suceava.

Numele celor trei norocoşi, Ariadna Rădăşan (37 de ani), Ştefan Mujdei (25 de ani) şi Dan Ioniţă (29 de ani), care au făcut cumpărături în magazinele din Iulius Mall, au fost trase la sorţi, iar aceştia vor beneficia de această excursie alături de partenerii lor de viaţă, astfel încât vor avea amintiri de neuitat în metropola supranumită “capitala lumii”.

“Ştiam că toate drumurile duc la Roma, dar nu bănuiam că şi drumul meu într-acolo merge!”, a afirmat cu entuziasm Ariadna Rădăşan la aflarea veştii că va petrece cinci zile alături de soţul său în eterna capitală.

“Nu credeam că am vreo şansă să câştig, dar am depus câteva taloane pentru că obişnuiesc să fac cumpărături la Iulius Mall. Numele meu a fost primul extras din urnă”, a spus şi Ştefan Mujdei, care va merge împreună cu iubita într-o vacanţă gratuită în Italia. Serviciul nu îi permite celui de-al treilea norocos, Dan Ioniţă, să plece de Paşte, împreună cu prietena sa, la Roma. Acesta şi-a amânat vacanţa pentru concediul de odihnă, peste câteva săptămâni.

Fericiţii câştigători ai excursiei la Roma, care îşi vor petrece Sfintele Sărbători în Piaţa Sfântul Petru din Vatican, vor fi însoţiţi de o echipă de televiziune de la Intermedia Prima TV pe malurile Tibrului, la Colosseum, Capela Sixtină, Columna lui Traian, Fontana di Trevi, dar şi în piaţetele, muzeele, grădinile şi monumentalele clădiri din patrimoniul mondial. Frumuseţile Romei şi periplul câştigătorilor în Italia vor fi împărtăşite bucovinenilor într-un material care va fi difuzat la întoarcerea lor din capitala Italiei.

În total, în cadrul campaniei promoţionale “Am copt premii pentru toată familia!”, de la Iulius Mall Suceava au fost împărţite peste 1.500 de premii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătorii Iulius Mall Suceava îşi fac bagajele pentru Roma şi Vatican.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Câştigătorii Iulius Mall Suceava îşi fac bagajele pentru Roma şi Vatican5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei